HomeMakelaars

Makelaars

Jouw vertrouwde makelaar in vastgoed voor vakantiewoningen, beleggingspanden en recreatiewoningen. Met een uitgebreid netwerk van ervaren makelaars bieden wij een breed scala aan vastgoedopties, zowel binnen als buiten Nederland.

Of je nu op zoek bent naar een vakantiewoning voor eigen gebruik of als investeringsobject, Vastiva heeft wat je zoekt. Ons platform biedt een ruim overzicht van beschikbare vakantiewoningen, waardoor je gemakkelijk jouw perfecte bestemming kunt vinden.

Wij begrijpen dat vastgoed aankopen of verkopen een belangrijke beslissing is. Daarom bieden wij deskundig advies en begeleiding gedurende het gehele proces. Of je nu je eerste vakantiewoning aanschaft of strategisch advies zoekt voor het optimaliseren van rendement op je investering, wij staan voor je klaar.

Met ons sterke wereldwijde netwerk van partners, die bekend zijn met de lokale markten, kunnen wij je voorzien van relevante en actuele informatie. Zo kun je met vertrouwen investeren in vastgoed, waar ter wereld je ook bent.

Bij Vastiva geloven we dat jouw droomwoning binnen handbereik ligt, en wij helpen je graag om deze te realiseren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het vinden van jouw ideale vakantiewoning.

Partner worden