HomeVakantiewoning verkopen

Vakantiewoning verkopen

Vakantiehuis verkopen: met of zonder makelaar?

Vakantiehuis verkopen was nog nooit zo makkelijk en voordelig als met Vastiva. Voor slechts €249,- incl. BTW kun je op Vastiva.com je vakantiehuis, chalet of recreatiewoning te koop zetten op onze website.

Je kunt kiezen uit verschillende pakketten, afhankelijk van je wensen en budget.  Dus met of zonder makelaar verkopen! Het proces begint met het aanmaken van een account en het uploaden van foto's en informatie over je recreatiewoning.

Vervolgens gaan wij aan de slag om je vakantiewoning online te krijgen en contact met potentiële kopers te leggen via onze website en social media kanalen.

Als er interesse is van een potentiële koper, kunnen de onderhandelingen beginnen. Onze recreatiemakelaar kan je hierbij ondersteunen en adviseren. Zodra er overeenstemming is bereikt, wordt het koopcontract opgesteld en ondertekend bij de notaris. De overdracht van het vakantiehuis kan dan plaatsvinden. Het verkopen van een vakantiehuis was nog nooit zo eenvoudig en goedkoop. Of je nu een recreatiewoning op een vakantiepark wilt verkopen of een chalet aan zee, bij vakantiehuistekoop.nl ben je aan het juiste adres.

En als je meerdere objecten hebt, staan we klaar om de mogelijkheden met je te bespreken.

 

Vakantiehuis verkopen zonder makelaar

  • Volledige controle: Plaats jouw vakantiewoning zelf op ons platform met jouw eigen contactgegevens bij de advertentie. Behoud controle over het verkoopproces, ongeacht de locatie van jouw vakantiewoning.

  • Expertise en ondersteuning: Ontvang deskundig advies bij het bepalen van een realistische verkoopprijs, waar ter wereld jouw vakantiewoning zich bevindt. Onze waardebepaling houdt rekening met lokale factoren en regelgeving.

  • Uitgebreide promotie: Bereik onze actieve beleggers en potentiële kopers wereldwijd met onze uitgebreide marketingdiensten. Presenteer jouw vakantiewoning effectief aan de juiste doelgroep, waar ze zich ook bevinden.

  • Directe notificaties: Ontvang direct meldingen via onze Matchmaking-tool bij nieuw aanbod dat investeerders interesseert. Jouw leads rechtstreeks in jouw mailbox, waar ter wereld jouw vakantiewoning zich bevindt.

Het grooste platfrom om jouw vakantiewoning internationaal te verkopen met Vastiva.

Vakantiehuis verkopen met onze makelaar

  • Ontzorgen van A tot Z: Profiteer van onze volledige begeleiding door het verkoopproces, van evaluatie tot afwikkeling. We nemen al het werk uit handen en zorgen voor een soepele verkoop.

  • Perfecte presentatie: Geniet van een professionele fotoreportage, heldere plattegronden en een wervende, sfeervolle tekst die potentiële kopers aanspreekt.

  • Online adverteren: Bereik een breed publiek via diverse online platforms, waaronder Instagram met meer dan 48.000 volgers, voor maximale zichtbaarheid.

  • Communicatie en afwikkeling: Ontvang regelmatige updates en transparante communicatie gedurende het verkoopproces. Wij zorgen voor een soepele afwikkeling van de verkoop, inclusief het opstellen van de koopovereenkomst en controle van de notariële akte.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis adviesgesprek en verkoop jouw vakantiewoning met gemak, waar ter wereld deze zich ook bevindt!