HomeHypotheekvormen

Hypotheekvormen

Hypotheek Recreatiewoning

Om een recreatiewoning te kopen, kan het zijn dat je een hypotheek voor een recreatiewoning nodig hebt. Een vakantiehuis financieren met een hypotheek is mogelijk, maar er zijn wel een aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen. Zo kun je vaak maximaal 70% van de marktwaarde van de recreatiewoning lenen en is het belangrijk dat de woning niet permanent bewoond wordt. Als je de recreatiewoning wilt verhuren, is het ook mogelijk om een tweede hypotheek af te sluiten. De hypotheekrente voor een recreatiewoning kan variëren, afhankelijk van de waarde van de woning.

Aflossingsvrije hypotheek

Een aflossingsvrije hypotheek is een lening waarbij u iedere maand alleen rente betaalt. U lost met deze hypotheek niets af en daarom heeft u lagere maandlasten, omdat u aan het einde van de looptijd het bedrag in een keer moet aflossen.

Annuïteitenhypotheek

Bij Vastiva kun je kiezen voor een annuïteitenhypotheek, een type hypotheeklening waarbij de aflossing en rente elke maand gelijk blijven gedurende de volledige looptijd van de lening. Deze stabiele en voorspelbare aanpak zorgt ervoor dat je gedurende de hele periode dezelfde maandelijkse lasten hebt.

Energiebespaarlening warmtefonds

Ontdek de kracht van de Energiebespaarlening: investeer in een groenere toekomst voor jouw eigen beleggingsobject! Bespaar energie en financier slim jouw duurzame ambities. De sleutel tot efficiëntie en duurzaamheid ligt binnen handbereik - grijp deze aantrekkelijke mogelijkheid vandaag nog! 

Hypotheek

Welkom bij Vastiva, jullie vertrouwde partner voor het verkrijgen van hypotheken voor recreatiewoningen en alle soorten vastgoed. Bij Vastiva geloven we sterk in onafhankelijk financieel advies, en daarom werken we met alle beschikbare geldverstrekkers en particuliere investeerders om jullie de beste oplossingen te bieden.

Hypotheek bij welke geldverstrekker

Bij Vastiva begrijpen we dat het vinden van de juiste geldverstrekker voor je hypotheek een belangrijke beslissing is. 

Of je nu een recreatiewoning wilt financieren of een beleggingsobject wilt aanschaffen, wij staan voor je klaar om je te begeleiden in dit proces.

Hypotheek oversluiten

Het oversluiten van een hypotheek houdt in dat je je bestaande hypotheeklening vervangt door een nieuwe lening met andere voorwaarden. Mensen kiezen er vaak voor om hun hypotheek over te sluiten om verschillende redenen,

Lineaire hypotheek

Een lineaire hypotheek is een hypotheekvorm waarbij u iedere maand een vast bedrag aflost op de hypotheek en rente betaalt over de openstaande schuld. De maandlasten zullen hierdoor iedere maand dalen en de hypotheek zal aan het einde van de looptijd volledig zijn afgelost.

Spaanse hypotheek

Bij Vastiva zorgen we ervoor dat het afsluiten van een spaanse hypotheek soepel verloopt. We bieden professioneel advies en persoonlijke begeleiding gedurende het hele hypotheekproces. Onze adviseurs bekijken samen met jou alle benodigde documentatie en helpen je met het aanvragen van een hypotheek bij spanje. Je kunt bij ons terecht voor hypotheekleningen met een vaste rente, maar ook variabele rente behoort tot de mogelijkheden. 

Verhuurhypotheek

Ontdek de mogelijkheden van een verhuurhypotheek met Vastiva

Ben jij op zoek naar manieren om meer rendement uit je spaargeld te halen? Met de voortdurende lage spaarrentes en stijgende huizenprijzen, kiezen steeds meer Nederlanders ervoor om hun huis te verhuren.

Zakelijke Hypotheek

Ontdek de Kracht van Zakelijke Hypotheken met Vastiva

Ben je een gedreven ondernemer met grootse plannen voor je bedrijf? Vastiva begrijpt de cruciale rol die een veilige bedrijfsruimte speelt in het ongeveer van je visie.

Zelfstandig en hypotheek

Bent u ZZP'er of zelfstandig ondernemer, dan kan het soms lastig zijn om een hypotheek te krijgen. U hebt namelijk geen vast maandelijks inkomen. Toch zijn er zeker mogelijkheden.