HomeWat is het verschil met Funda

Wat is het verschil met Funda

In de dynamische wereld van vastgoedplatforms zijn Funda en Vastiva als onbetwiste leiders.

Hoewel beide platforms een podium bieden voor vastgoedverkenning, zijn de substantiële verschillen die Vastiva kenmerken, wat het tot een unieke bestemming maakt voor diegenen die streven naar internationale vastgoedmogelijkheden.

Wij plaatsen je woning op Funda, dé plek waar kopers ook zoeken:-) Bereik een breed publiek en verkoop je huis snel en efficiënt. 

Funda voor je eerste huis kopen

Vastiva voor je tweede huis kopen

Marktsegmentatie in Focus:

Funda: Geworteld in Nederland, richt Fun da zich voornamelijk op de Nederlandse vastgoedmarkt en omvat een breed scala aan vastgoedcategorieën, variërend met koopwoningen en huurwoningen

Vastiva: In tegenstelling tot Funda overschrijdt Vastiva nationale grenzen en begeeft zich op de internationale vastgoedmarkt. Het platform, op maat gemaakt voor projectontwikkelaars makelaars, vakantieparken en beleggingsondernemingen, legt de nadruk op het verbinden van woningaanbiedingen met zakelijke gebruikers en investeerders. Vastiva biedt een krachtige match-making tool om kopers en verkopers naadloos met elkaar in contact te brengen met name gericht voor je tweede huis kopen.

Doelgroep:

Funda: Het voorkeursplatform voor particuliere huizenzoekers, potentiële huurders en verkopers op de Nederlandse vastgoedmarkt.

Vastiva: Gericht op zakelijke gebruikers, met een sterke focus op zelfstandige makelaars en professionals in de vastgoed- en beleggingssector. Het platform biedt ook een aanzienlijk aanbod van recreatieve en vakantiewoningen, met actieve makelaars in meer dan 20 landen voor je tweede huis.

Aanbod en Diensten:

Funda: Uitgebreide woninglijsten en diverse vastgoeddiensten, inclusief zoekmogelijkheden voor kopers, huurders en verkopers.

Vastiva: Het onderscheidende kenmerk van Vastiva ligt in de specifieke ondersteuning en diensten voor zelfstandige makelaars en beleggingsgerelateerde bedrijven. Partners presenteren hun huidige aanbod van beleggingsmogelijkheden, investeringspanden, vakantieparken en recreatiewoningen. Voor je tweede, derde, vierde.. huis kopen 

Unieke Voordelen van Vastiva:

Naast eerder genoemde verschillen biedt Vastiva een reeks unieke voordelen die het tot een vooraanstaande keuze maken:

  • Toegang tot exclusieve off-market vastgoedkansen.
  • Een krachtige match-making tool voor naadloze verbinding tussen kopers en verkopers.
  • Veilige downloadoptie voor belangrijke documenten via een beveiligde dataroom bij elk aanbod.
  • Een divers scala aan vastgoedmogelijkheden, met de nadruk op commercieel vastgoed, beleggingspanden, investeringsfondsen en internationale beleggingsmogelijkheden.

Als je de wereld van vastgoed wilt verkennen, opent Vastiva een schatkist aan mogelijkheden. Of je nu een wereldwijde investeerder bent, een zelfstandige makelaar die zijn zakelijke netwerk wil optimaliseren, of een vastgoedprofessional op zoek naar de ideale match, Vastiva staat klaar. Ontdek de mogelijkheden met Vastiva!

Plaats hier direct je woning op Vastiva en bepaal zelf of je ook wilt adverteren op Funda!