HomeVastgoed diensten van onze partners

Vastgoed diensten van onze partners

Asset Management Vastgoed

Asset Management in de vastgoedsector verwijst naar het beheer van onroerend goed om de waarde en het rendement van het vastgoedportfolio te maximaliseren.

Beheer

Het beheer van Vastiva omvat een uitgebreid scala aan diensten en mogelijkheden die gericht zijn op het optimaliseren van vastgoedbeheer, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Met een team van professionele partners biedt Vastiva een complete suite aan beheeroplossingen die de waarde en efficiëntie van vastgoedportefeuilles maximaliseren.

Buitenlandse Vastgoedinvesteringen

Investeren in buitenlands vastgoed opent de deur naar een wereld van kansen en groei voor vermogensopbouw. Buitenlandse vastgoedinvesteringen zijn een strategische keuze voor wie rendement zoekt buiten de lokale markt.

Aankoop van beleggingspanden

Als je geïnteresseerd bent in de aankoop van beleggingspanden, zijn er een aantal belangrijke stappen die je moet volgen.

Commercieel vastgoed

Ontketen het potentieel van je commercieel vastgoed met Vastiva! Ons dynamische platform is de ideale plek om je commercieel vastgoed te verkopen. 

Financiële Diensten Vastgoed

Bij Vastiva draait alles om het bieden van uitmuntende financiële diensten binnen de vastgoedsector, waarbij onze partners centraal staan.

Makelaar s

Makelaar: Jouw Toegangspoort tot Exclusieve Vastgoedinvesteringen

Bij Vastiva Makelaar s ben je aan het juiste adres, of je nu op zoek bent naar je droomhuis, winstgevende vastgoedkansen wilt ontdekken of jouw vastgoed wilt verkopen. Met diepgaande marktkennis en een uitgebreid netwerk staan we klaar om je bij elke stap te begeleiden. 

Matchmaking

Matchmaking bij Vastiva is een krachtige tool die kopers en verkopers samenbrengt op basis van hun specifieke behoeften en voorkeuren in de vastgoedmarkt. Als toonaangevend vastgoedplatform voor recreatiewoningen, beleggingspanden en vakantiewoningen, zijn we er trots op vertrouwd te worden door een bloeiende gemeenschap van meer dan 35.000 beleggers.

 

Vastgoedfinanciering

Vastgoedfinanciering is de ruggengraat van vastgoedinvesteringen en speelt een cruciale rol bij het realiseren van je vastgoedambities.

Vastgoed Advies

Zoek niet verder dan Vastiva voor waardevol vastgoedadvies dat uw investeringen naar een hoger niveau tilt. Bij Vastiva begrijpen we hoe belangrijk vastgoedbeslissingen zijn. Ons team van experts staat paraat met uitgebreid advies om uw investeringen te versterken en te ondersteunen.

Waardebepaling vastgoed

Vastiva: Ontdek de waarde van jouw vastgoed, zet de volgende stap naar succes!