Home Fonds
Investeringstermijn:
Minimale inleg:
Rendement:

Resultaten (10 resultaten gevonden)

Fonds

Welkom bij Vastiva, waar we je een wereld van mogelijkheden bieden als het gaat om fondsen. Wist je dat fondsen een uitstekende manier zijn om je vermogen te laten groeien? Wij bieden producten aan met een vast rendement en woningen met een variabel rendement. 

Fonds met meer dan 10% vast rendement 

Wij bieden producten aan met een vast rendement en woningen met een variabel rendement. Als je geïnteresseerd bent in vastgoed met een vast rendement, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze organisatie steunt maatschappelijke initiatieven en projecten die zich richten op maatschappelijke en culturele doelen. We willen graag bijdragen aan een sociale samenleving en ondersteunen daarom verschillende projecten en organisaties die zich inzetten voor het algemeen belang.

Door financiële ondersteuning te bieden aan initiatieven en projecten proberen we de maatschappelijke en culturele activiteiten in de samenleving te stimuleren en te behouden. Onze fund ondersteunt ook instellingen die zich inzetten voor jongeren, ouderen en andere groepen in de samenleving die extra hulp nodig hebben. Als je meer wilt weten over onze projecten en initiatieven van onze partners neem dan contact met ons op. 

Met een breed scala aan fondsen op ons platform, variërend van vastgoed en obligaties, is er voor elk wat wils.  Of je nu op zoek bent naar stabiele inkomstenstromen, groeipotentieel of diversificatie van je portefeuille, ons platform biedt de mogelijkheid om te investeren in verschillende soorten fondsen die passen bij jouw beleggingsdoelen en risicobereidheid. Of je nu een ervaren belegger bent of net begint met beleggen, er is altijd een geschikt fonds te vinden op ons platform. Onze fondsen worden zorgvuldig geselecteerd door ons team van experts en voldoen aan strenge criteria om ervoor te zorgen dat jouw geld op een verantwoorde manier wordt geïnvesteerd. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met investeren en laat je geld groeien op ons platform. Of je nu op zoek bent naar stabiliteit en zekerheid of juist naar groeipotentieel, Vastiva heeft het allemaal.

Fund en 

Neem bijvoorbeeld vastgoedfondsen, een favoriete keuze onder investeerders vanwege de stabiliteit en het potentieel voor waardegroei. Met onze filters kun je gemakkelijk vastgoedfondsen vinden die voldoen aan jouw criteria, zoals je minimale inleg van € 250,- , een investeringstermijn van 3 jaar en een minimaal rendement van 6%.

Bovendien bieden we gedetailleerde informatie over de risico's verbonden aan elk fonds, inclusief het type rendement (vast of variabel) en eventuele zekerheden, zoals het recht van eerste hypotheek. Dit geeft je de transparantie en zekerheid die je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te nemen.

Met Vastiva kun je niet alleen eenvoudig verschillende fondsen vergelijken, maar kun je ook rechtstreeks contact opnemen met de aanbieder van het fund voor meer informatie. Onze experts staan voor je klaar om je te begeleiden bij elke stap van het investeringsproces.

Dus waar wacht je nog op? Ontdek vandaag nog de wereld van fondsen met Vastiva en laat je vermogen groeien met onze fund expertise aan jouw zijde.