Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Recreatiewoning Zennewijnen aangeboden door Chalet invest
Geenlooptijd
€ 119.900min. inleg
± 12% per jaar
Home Investeringsproducten Recreatiewoning Zennewijnen

Recreatiewoning Zennewijnen

Welkom bij Campingpark Zennewijnen, waar investeren in recreatiechalets een slimme zet is voor uw portefeuille! Gelegen op een idyllische locatie, ondergaat ons park momenteel een spannende herontwikkeling en we nodigen investeerders uit om deel te nemen aan deze opwindende fase.

Investeer in Succesvolle Rendementen: Met 2 zwembaden, een schilderachtige visvijver, heerlijke horeca, een speeltuin en nog veel meer, biedt ons park een uitgebreid scala aan voorzieningen voor gasten van alle leeftijden. Uw chaletwoning wordt volledig gemeubileerd opgeleverd en is ontworpen voor optimaal rendement door middel van ons verhuursysteem.

Ontdek Uw Kans: Van de 108 geplande chaletwoningen zijn er al 40 verkocht en er liggen nog vele prachtige kavels open voor investeerders zoals u. Geniet van zekerheid met betrekking tot uw kavel, aangezien de grond bij aankoop wordt geleverd via erfpacht, waardoor u 30 jaar lang gemoedsrust heeft.

Bereken Uw Winst: Neem een kijkje naar de cijfers: een chaletwoning kan worden aangeschaft voor €119.900,00 exclusief BTW, met jaarlijkse kosten van €4.188,00. Met een laagseizoenverhuur van €7.200,00 en een hoogseizoenverhuur van €11.388,00, kunt u een indrukwekkend rendement van €14.400,00 per jaar realiseren.

Bezoek Ons Ter Plaatse: Maak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging op locatie en ontdek sectie P, nummer 140. Mis deze kans niet om te investeren in een bloeiende toekomst op Campingpark Zennewijnen.

Grijp deze kans en investeer vandaag nog in uw toekomstige succes!

Eigenschappen van Recreatiewoning Zennewijnen

Type rendement Variabel rendement
Minimale looptijd Geen
Minimale inleg € 119.900
Rendement ± 12% per jaar

Interesse of een vraag?

Erikjan Kerssies helpt je graag verder!

Erikjan Kerssies Operationeel Directeur