HomeZelf je huis verkopen

Zelf je huis verkopen

Huis verkopen zonder makelaar, wereldwijd, zonder extra kosten!

Verkoop je huis zelf zonder makelaar. Wil je jouw huis verkopen zonder makelaar en wereldwijd onder de aandacht brengen? Dan kun je ervoor kiezen om jouw huis zelf te verkopen, zonder extra kosten. Door je huis te verkopen zonder makelaar bespaar je op de traditionele makelaarskosten en kun je zelf de verkoopprijs bepalen. Je kunt je huis te koop zetten op funda en zelf bezichtigingen regelen. Ook de onderhandelingen en het koopcontract kun je zelf regelen, eventueel met behulp van een notaris. Met de hulp van een internetmakelaar of vereniging eigen huis kun je jouw woning op funda plaatsen en zo de waarde van je woning bepalen.

De makelaar biedt vaak dezelfde diensten aan als een dure makelaar, maar dan online. Door zelf je huis te verkopen, kun je de kosten van een verkoopmakelaar besparen en zelf de verkoop van je woning regelen. Zo kun je jouw huis onder de aandacht brengen en foto's van je woning laten zien aan potentiële kopers. Met een energielabel en een goede vraagprijs kun je jouw woningwaarde bepalen en de nieuwe eigenaar vinden. Het inschakelen van een verkoopmakelaar is niet altijd nodig, als je zelf je huis gaat verkopen.

Wil je zelf je huis verkopen zonder tussenkomst van een makelaar? Bij ons ben je aan het juiste adres. Of je nu je woning wilt verkopen in Nederland, Spanje, Frankrijk, Oostenrijk, of elders, onze service biedt jou de mogelijkheid om dit zelf te regelen, zonder verborgen kosten of courtage.

Verkoop je woning snel en eenvoudig voor slechts €249,-! Bereik miljoenen potentiële kopers binnen enkele minuten, zonder extra kosten. Profiteer van uitgebreide begeleiding per land en handige verkoop tips.

Ontvang ondersteuning bij het plaatsen van je woning, handige verkoopadviezen en optionele diensten zoals het koppelen met een makelaar, mediapakketten en plaatsing op internationale platforms. Ook Funda-plaatsing mogelijk!

Of je nu een chalet, hotel in Ibiza, of een ander type woning hebt, je betaalt slechts eenmalig tot verkoop. Vragen?

Plan een adviesgesprek in of neem contact met ons op. Verkoop je woning op jouw voorwaarden - laat ons je helpen!