HomeHypotheekvormenRecreatiewoning Financieren

Recreatiewoning Financieren

Met onze expertise kunnen we je helpen om de juiste hypotheek te verkrijgen, tot wel 70% van de marktwaarde van jouw pand te financieren en te profiteren van een scherpe rente en een groot aflossingsvrij gedeelte voor maximale flexibiliteit.

Ontdek jouw financiële mogelijkheden voor de verhuur van recreatiewoningen bij Vastiva!
Als ondernemer begrijpen we jouw wens om te investeren in dit bloeiende marktsegment. Onze aanpak is altijd onafhankelijk en objectief. We werken samen met een uitgebreid netwerk van geldverstrekkers en particuliere investeerders om op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect passen bij jouw specifieke situatie en doelen als vastgoedbelegger.

Onze deskundige financiële adviseurs hebben uitgebreide kennis van de markt en presenteren je verschillende financieringsopties, zoals traditionele hypotheken, vastgoedleningen, crowdfunding en meer. Met Vastiva ben je verzekerd van de beste financiële oplossing voor jouw vastgoedproject, zonder belangenconflicten met specifieke geldverstrekkers of investeerders.

Dus, maak vandaag nog de juiste keuze en kies voor Vastiva. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jouw vastgoeddromen kunnen verwezenlijken met eerlijk en onafhankelijk financieel advies dat gebruikmaakt van alle beschikbare geldverstrekkers en particuliere investeerders. Wij staan klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw succesvolle recreatiewoningverhuur!

Kies voor Vastiva voor onafhankelijk financieel advies dat gebruikmaakt van alle geldverstrekkers en particuliere investeerders. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jullie kunnen bijstaan bij het verwezenlijken van jullie vastgoeddromen met de juiste financiële ondersteuning. Samen maken we jullie vastgoedambities waar!