HomeOns verdienmodel

Ons verdienmodel

Vastiva onderscheidt zich door een volledig onafhankelijk verdienmodel. Ons platform fungeert als een soort "Tinder" voor vastgoed, met als hoofddoel beleggers te ondersteunen bij het maximaliseren van hun rendement, en dit alles zonder enige vorm van courtage of bemiddelingskosten. 

Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Onze inkomsten komen uitsluitend van onze partners, investeerders en adverteerders die betalen voor lidmaatschap, plaatsing of registratie op ons platform. We hechten grote waarde aan onze onafhankelijkheid en zorgen ervoor dat dit geen invloed heeft op de objectiviteit van onze dienstverlening.

We hebben geen financiële prikkels om specifieke eigendommen of deals te bevoordelen. In plaats daarvan leiden we directe leads naar de  particuliere verkopers, of onze partners, variërend van makelaars tot projectontwikkelaars en andere partijen die beleggingsmogelijkheden bieden. Zo kunnen we onze beleggers een actueel en gevarieerd aanbod garanderen, waarbij hun rendement altijd voorop staat.

Met een netwerk van meer dan 35.000 beleggers, faciliteren we match-making om jullie te helpen investeringsmogelijkheden te vinden, zoals beleggingspanden, recreatiewoningen en zelfs huizen in het buitenland. Onze partners beschikken over lokale kennis en werken nauw samen met Nederlandstalige ondernemers om jullie van deskundig advies te voorzien, zodat jullie weloverwogen beslissingen kunnen nemen en jullie investeringen kunnen optimaliseren.

Bij Vastiva draait alles om het creëren van waarde voor onze gebruikers en het bieden van de best mogelijke kansen op de vastgoedmarkt.

Sluit je aan als partner of schrijf je in als investeerder om de vele unieke beleggingsmogelijkheden te ontdekken die elders niet worden aangeboden. Wij helpen je daadwerkelijk om je maximale rendement te realiseren door je te koppelen aan onze experts.