HomeVastgoed financieren

Vastgoed financieren

Bij Vastiva willen we jou transparantie, expertise en onafhankelijkheid bieden, zodat je de beste financieringsoplossingen kunt krijgen voor jouw bedrijfs- of vastgoedbehoeften.

Bij ons werkt het als volgt:

  1. Kennismaking: We beginnen met een gesprek om jou te leren kennen en naar jouw wensen en ambities te luisteren.

  2. Advies: Op basis van jouw doelen stellen we samen met jou een adviesplan op voor een verantwoord financieringsplan.

  3. Kredietaanvraag: Als het advies bij je past, dienen we de kredietaanvraag in met alle benodigde informatie en documenten.

  4. De beste deal: Je krijgt verschillende financieringsvoorstellen. Samen kiezen we de meest optimale deal die bij jouw ambities past.

Kosten van onze dienstverlening: We werken in jouw belang en zijn niet gebonden aan specifieke financiers. Daarom vragen we kosten voor onze diensten. We beginnen met een vaste vergoeding om basiskosten te dekken en na afloop hanteren we een succesvergoeding op basis van de financieringsomvang. Dit is 100% transparant. Vaak verdienen onze adviseurs zich snel terug dankzij ons volume en inkoopvoordeel. Deze kosten kunnen vaak geheel of gedeeltelijk verrekend worden met het tarief van een geldverstrekker bij financieringsafsluiting.

Bij Vastiva doen we ons best om jou de transparantie, expertise en onafhankelijkheid te bieden die je nodig hebt om de beste financieringsoplossingen te vinden voor jouw zakelijke of vastgoedbehoeften.