HomeBeleggingspanden
Land:
Regio:
Plaats:
Soort aanbod:
BAR:
Budget:

Beleggingspanden (354 resultaten gevonden)

Bungalowpark Hoenderloo
Bungalowpark Hoenderloo
Hoenderloo
€ 216.500
Vakantiepark
Hypotheken Fonds
Hypotheken Fonds
Amsterdam
€ 100.000 min. inleg
Vast Rendement
Domein Het Camperveer
Domein Het Camperveer
Kamperland
€ 499.000
Vakantiepark
Duinresort Dunimar
Duinresort Dunimar
Noordwijkerhout
€ 472.750
Vakantiepark
Vakantiepark Kijkduin
Vakantiepark Kijkduin
Den Haag
€ 464.500
Vakantiepark
Kustpark Texel
Kustpark Texel
De Koog / Texel
€ 455.000
Vakantiepark
Weerterbergen
Weerterbergen
Weert
€ 452.000
Vakantiepark
Roompot Beach Resort
Roompot Beach Resort
Kamperland
€ 430.000
Vakantiepark
Cape Helius
Cape Helius
Hellevoetsluis
€ 374.000
Vakantiepark

Beleggingspanden

Ontdek het meest uitgebreide aanbod internationale beleggingspanden op Vastiva, het vooruitstrevende beleggingspanden platform voor vastgoedinvesteringen. Als een ware "Tinder" voor vastgoed brengen wij beleggers en verkopers samen, waardoor zij lucratieve beleggingskansen kunnen ontdekken. Vastiva, een afkorting voor Vastgoed, Investeren, Vermogen en Advies (VIVA), fungeert als een professionele vastgoedbemiddelaar die je ondersteunt bij het kopen van beleggingspanden.

Met de deskundige begeleiding van Vastiva, een gerenommeerd vastgoedbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring, ontvang je niet alleen hulp bij het vinden van geschikte beleggingsobjecten, maar ook bij het onderhandelen over prijzen, het beoordelen van voorwaarden en het doorlopen van het volledige aankoopproces. Profiteer van onze diepgaande kennis van de vastgoedmarkt en ontvang waardevolle marktinformatie, inzichten in rendementspotentieel en advies over strategieën voor vastgoedbeleggingen.

Als het nummer één platform voor het aankopen en verkopen van beleggingspanden biedt Vastiva een breed scala aan meer dan 10.000 beleggingsmogelijkheden. Met ons professionele team aan je zijde begeleiden we je op elke stap van het proces, van het analyseren van beleggingsobjecten en het uitvoeren van due diligence-onderzoek tot het regelen van juridische aspecten en het beheren van financieringsvereisten. We streven ernaar ervoor te zorgen dat je weloverwogen beslissingen neemt en succesvolle vastgoedbeleggingen realiseert.

In een tijd waarin overheidsmaatregelen het aankopen van beleggingspanden bemoeilijken, biedt Vastiva waardevolle tips en begeleiding om het proces te vereenvoudigen. Vertrouw op onze betrouwbaarheid en expertise voor gemoedsrust tijdens het aankoopproces. Bespaar tijd en moeite door een afspraak in te plannen en de mogelijkheden met ons te bespreken. Bij Vastiva streven we ernaar jouw vastgoedinvesteringen tot een succes te maken. 
Ik wil graag een Gratis adviesgesprek aanvragen!