HomeBeleggingspanden
Land:
Regio:
Plaats:
Soort aanbod:
BAR:
Budget:

Beleggingspanden (312 resultaten gevonden)

Baas de Zoetenlaan 0-ong
Baas de Zoetenlaan 0-ong
Veenendaal
€ 459.000 k.k.
Ontwikkeling
Luxe Beleggingsobject met Wellness
Luxe Beleggingsobject met Wellness
Amsterdam
€ 360.000 incl. realisatie.
Ontwikkeling
  |  192m2
  |  2024
Boomcatenweg 19 en 21
Boomcatenweg 19 en 21
Nijverdal
€ 495.000 as-is
Beleggingspand
  |  1932
Hypotheken Fonds
Hypotheken Fonds
Amsterdam
€ 100.000 min. inleg
Vast Rendement
Markt 9, 11a en 11b
Markt 9, 11a en 11b
Maassluis
€ 1.050.000 k.k.
Ontwikkeling
  |  106m2
  |  2024
Optie Singel 1-3
Singel 1-3
Nijkerk
€ 450.000 k.k.
Beleggingspand
  |  240m2
  |  1959
Strevelsweg
Strevelsweg
Rotterdam
Euro 410.000 k.k.
Beleggingspand
  |  166m2
  |  1940
Verkocht Harbourvieuw Penthouse Scheveningen
Harbourvieuw Penthouse Scheveningen
Den Haag
€ 1.250.000 k.k.
Beleggingspand
  |  217m2
  |  2000

Beleggingspanden

Ontdek het meest uitgebreide aanbod internationale beleggingspanden op Vastiva, het vooruitstrevende vastgoed platform voor vastgoedinvesteringen. Of je nu een pand wilt kopen of verkopen, Vastiva biedt een uitstekende waardebepaling en communicatie met makelaars en adviseurs. Met een groot netwerk van vastgoedbeleggers en investeerders, kun je op Vastiva terecht voor het kopen en verkopen van beleggingspanden wereldwijd.

Via het platform van Vastiva kun je beleggingspanden kopen en verkopen met beleggingspanden financiering en rente. De werkwijze is betrouwbaar en online, waardoor je gemakkelijk kunt investeren in vastgoed zonder gedoe. Natuurlijk is het bij ons ook mogelijk om vastgoed Off-Market te verkopen, waarbij verkopers ervoor kunnen kiezen om hun onroerend goed exclusief aan te bieden aan potentiële kopers.

Of je nu op zoek bent naar een woning, winkelpand, of een pand met verhuurde mogelijkheden, op Vastiva vind je het gehele spectrum aan beleggingspanden voor investeringen.

Als je meer informatie wilt over beleggingspanden financieren of je wilt je beleggingspand verkopen, neem dan vrijblijvend contact op met Vastiva. Je ontvangt deskundig advies en begeleiding van ervaren makelaars en financieringen om je te helpen bij elke stap van het proces. Bereik je investeringsdoelen met Vastiva en ontdek de voordelen van investeren in vastgoed op dit innovatieve platform.

Ontdek het meest uitgebreide aanbod internationale beleggingspanden op Vastiva, het vooruitstrevende beleggingspanden platform voor vastgoedinvesteringen. Ons aanbod in Nederland en wereldwijd je vind bij Vastiva een totaal aanbod. Als een ware "Tinder" voor vastgoed brengen wij beleggers en verkopers samen, waardoor zij lucratieve beleggingskansen kunnen ontdekken. Vastiva, een afkorting voor Vastgoed, Investeren, Vermogen en Advies (VIVA), fungeert als een professionele vastgoedbemiddelaar die je ondersteunt bij het kopen van beleggingspanden.

Met de deskundige begeleiding van Vastiva, een gerenommeerd vastgoedbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring, ontvang je niet alleen hulp bij het vinden van geschikte beleggingsobjecten en bedrijvenaanbod, maar ook bij het onderhandelen over prijzen, het beoordelen van voorwaarden en het doorlopen van het volledige aankoopproces. Profiteer van onze diepgaande kennis van de vastgoedmarkt en ontvang waardevolle marktinformatie, inzichten in rendementspotentieel en advies over strategieën voor vastgoedbeleggingen.

Platform Belggingspanden

Als het nummer één platform voor het aankopen en verkopen van beleggingspanden biedt Vastiva een breed scala aanbod meer dan 10.000 beleggingsmogelijkheden. Met ons professionele team aan je zijde begeleiden we je op elke stap van het proces, van het analyseren van beleggingsobjecten en het uitvoeren van due diligence-onderzoek tot het regelen van juridische aspecten en het beheren van financieringsvereisten. We streven ernaar ervoor te zorgen dat je weloverwogen beslissingen neemt en succesvolle vastgoedbeleggingen realiseert.

In een tijd waarin overheidsmaatregelen met Box 3 de nieuwe huurwet het aankopen van beleggingspanden bemoeilijken, biedt Vastiva waardevolle tips en begeleiding om het proces te vereenvoudigen.

Vertrouw op onze betrouwbaarheid en expertise voor gemoedsrust tijdens het aankoopproces.

Natuurlijk ben je bij Vastiva op het juiste adres om te helpen met je beleggingspand financiering. Hiervoor hebben wij expertise met onze partners. Bespaar tijd en moeite door een afspraak in te plannen en de mogelijkheden met ons te bespreken. Bij Vastiva streven we ernaar jouw vastgoedinvesteringen tot een succes te maken. Lees meer op Beleggingspanden platform

Off-market aanbod

Op ons platform voor beleggingspanden bieden we een afgeschermd aanbod aan voor de verkoop van jouw beleggingspand. Bekijk ons actueel aanbod, hier kan je inloggen. Lees meer op Off-market

Beleggingspand verkopen met Vastiva

Als je een beleggingspand wilt verkopen, kun je via onze website inloggen en jouw aanbod presenteren aan potentiële kopers die interesse hebben in onroerend goed.

Hypotheek kunnen wij regelen

Wij zorgen voor het financieren van beleggingspanden en bieden verschillende financieringsmogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie over het indienen van een financieringsaanvraag en het inzetten van eigen geld als onderpand. Lees verder op Beleggingspanden financieren

Verkoop je beleggingspand

Wij werken snel en vlot om de verkoop van jouw beleggingspand te realiseren. Met onze kennis van zaken en ons bestand van meer dan 35.000 potentiële kopers, kunnen wij binnen 24 uur leggen met onze investeerders. Onze werkwijze is gericht op het vinden van de juiste doelgroep en het presenteren van jouw beleggingspand tegen een goede marktwaarde. We zorgen ervoor dat je snel kunt schakelen en een geschikte koper kunt vinden voor jouw beleggingspand. Lees verder op Verkopen belegggingspanden

Aankopen van beleggingspanden

Beleggingspand kopen

Beleggingspanden Vastiva

Beleggingspanden-Nederland

Fonds Investeren

Ik wil graag een Gratis adviesgesprek aanvragen!