HomeAanmelden Makelaar

Aanmelden Makelaar

Word zelfstandig makelaar of sluit je als beleggingsgerelateerd bedrijf aan bij Vastiva - Ontdek de Vastiva Partneraanpak!

 

Word of ben je zelfstandig makelaar sluit je als vastgoedgerelateerd bedrijf aan bij Vastiva - Ontdek de Vastiva Partneraanpak!

Ben jij een zelfstandige makelaar of een bedrijf dat zich bezighoudt met beleggingsmogelijkheden? Overweeg dan om je aan te melden bij Vastiva en profiteer van onze unieke benadering. Bij Vastiva maken we geen gebruik van een standaard franchiseformule of tijdrovende contracten. In plaats daarvan bieden we je de kans om je aan te sluiten als partner, zonder de zware financiële verplichtingen die normaal gesproken gepaard gaan met franchiseovereenkomsten.

Wat onderscheidt Vastiva van de rest? We voorzien je van een speciale webpagina en waardevolle leads, en we staan altijd klaar om je te ondersteunen in je onderneming. Dit betekent dat je kunt genieten van alle voordelen zonder je zorgen te maken over hoge kosten. Je behoudt je zelfstandigheid en hebt de vrijheid om te opereren binnen je regio of volgens je eigen zakelijke richtlijnen.

Het beste van alles is dat je bij Vastiva geen eigen website hoeft te hebben. We bieden je een aantrekkelijke webpagina, de mogelijkheid om onbeperkt aanbiedingen en aanbod te plaatsen, en toegang tot ons gebruiksvriendelijke platform, compleet met leads en ondersteuning waar nodig. Dit zorgt voor een moeiteloze en transparante ervaring.

Bij Vastiva ben je en blijf je zelfstandig, maar profiteer je van ons internationale platform dat specifiek gericht is op het ondersteunen van Nederlandse ondernemers. Als je behoefte hebt aan hulp bij zaken als het opzetten van je eigen website, visitekaartjes, drukwerk, marketing, en alle andere vormen van ondersteuning die nodig zijn om succesvol zelfstandig te opereren, dan kan ons partnerbedrijf Pixel Creation je volledig ondersteunen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We plannen graag een Zoom-meeting om alle details nader toe te lichten en je te laten zien hoe Vastiva jouw onderneming kan stimuleren. Kies voor Vastiva en maak van je onderneming een succesverhaal!