HomeKosten voor aanbod plaatsen

Kosten voor aanbod plaatsen

Bedankt voor je interesse in ons platform! Bij Vastiva begrijpen we hoe belangrijk het is om je vastgoedobjecten effectief te presenteren. Daarom bieden we een eenvoudige en betaalbare oplossing aan.

Als je een woning, vastgoedobject, beleggingspand, recreatiewoning of een woning in het buitenland wilt plaatsen, zijn de kosten slechts € 249,- excl. BTW per object. Het mooie is dat als je meerdere objecten hebt, we graag met je bespreken welke mogelijkheden er zijn. We streven ernaar om een oplossing te vinden die perfect aansluit bij jouw behoeften.

Van het totale bedrag investeren een deel in gerichte marketing op populaire kanalen zoals Facebook, LinkedIn of Instagram. Hierdoor vergroten we de zichtbaarheid van jouw aanbod en trekken we een nog grotere groep potentiële investeerders aan. Het is een win-winsituatie!

Bij een succesvolle verkoop rekenen we geen courtage, ook als de lead door ons, Vastiva, is geleverd. Dit betekent dat je alleen € 249,- incl. BTW betaalt ook als wij je de juiste koper hebben aangeleverd. Op die manier willen we jouw tevredenheid waarborgen.

Ons platform heeft een uitstekende vindbaarheid en heeft inmiddels meer dan 35.000 beleggers aangetrokken. Dit betekent dat jouw aanbod aan een grote groep potentiële investeerders wordt gepresenteerd. Bovendien maken we gebruik van een Matchmaking tool, waardoor investeerders direct een melding ontvangen zodra er nieuw aanbod is geplaatst dat voor hen interessant kan zijn. Dit vergroot de kans op snelle en succesvolle transacties.

En er is nog meer goed nieuws! Je ontvangt ook je eigen leads rechtstreeks in je mailbox. Op die manier kun je direct contact opnemen met geïnteresseerde partijen en persoonlijke relaties opbouwen.

Bij Vastiva zijn we er trots op dat we een gebruiksvriendelijk en effectief platform bieden voor vastgoedtransacties. We streven ernaar om jouw ervaring zo positief mogelijk te maken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt of als we je ergens mee kunnen helpen. We kijken ernaar uit om jouw vastgoedobjecten succesvol te presenteren aan onze brede en actieve community van beleggers!