HomeOver Vastiva

Over Vastiva

Wij zijn Vastiva, makelaars voor jouw droomwoning. Op ons internationaal platform vind je een ruim overzicht van recreatiewoningenvakantiewoningen en beleggingspanden in binnen -en buitenland. Voor eigen gebruik of als investeringsobject. Bij ons vind je wat je zoekt. En wij helpen daar graag bij. Vastiva beschikt over een sterk wereldwijd netwerk van makelaars met kennis van de lokale markt. Wij adviseren en begeleiden bij de aankoop, verkoop en financiering. Of je nu je eerste vakantiewoning koopt of advies wilt voor het beste rendement op jouw investering.  Investeer in jouw vakantiewoning.

Wil je een gratis adviesgesprek of overleggen over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

 

Investeer in jouw vakantiewoning!

Vastiva: Jouw Makelaar voor Droomwoningen

Internationaal Vastgoed Platform voor Jouw Ideale Vakantiewoning.

Vastiva is dé plek voor vastgoedinvesteringen en droomwoningen. Met een focus op vakantiehuizen, recreatiewoningen, en beleggingspanden bieden we een breed scala aan mogelijkheden voor investeerders en verkopers.

Investeren in Jouw Vakantiewoning met Vastiva

Ontdek het beste Vastgoed Platform voor vastgoedbeleggingen, zowel in Nederland als Internationaal. Bij Vastiva brengen we beleggers en verkopers samen, net als "Tinder" voor vastgoed, om investerings kansen te vinden en te benutten. Onze naam staat voor Vastgoed, Investeren, Vermogen en Advies (VIVA), en we streven ernaar om beleggers te ondersteunen bij het maximaliseren van hun Rendement door nauw samen te werken met ervaren Makelaars.

Vind Jouw Perfecte Vakantiewoning met Vastiva

Met een uitgebreid netwerk van meer dan 35.000 beleggers faciliteren we matchmaking om investeringsmogelijkheden te ontdekken, variërend van Vakantiehuizen tot Beleggingspanden, Recreatiewoningen, Chalets en Huizen in het Buitenland. Onze partners beschikken over lokale vastgoedkennis en werken nauw samen met Nederlandstalige makelaars om jou te begeleiden bij het maken van weloverwogen keuzes.

Jouw Partner in Vakantiewoningen: Vastiva

Als toonaangevend Nederlands vastgoedplatform richten we ons op de verkoop en financiering van vakantiewoningen in meer dan 30+ landen. Onze missie is het leveren van hoogwaardige vastgoedoplossingen met een specifieke focus op rendabele Vakantiewoningen. We begrijpen dat rendement behalen een cruciaal doel is voor vastgoedinvesteerders, en daarom hebben we onze expertise ontwikkeld om je te helpen bij het maximaliseren van je rendement op vastgoedinvesteringen.

Maximaliseer Jouw Rendement met Vastiva

Bij Vastiva streven we ernaar om jouw rendement te maximaliseren door middel van een nauwkeurige marktanalyse, gedegen onderzoek en strategische begeleiding. Of je nu op zoek bent naar een vakantiewoning voor eigen gebruik of als investering, bij Vastiva staan we klaar om jouw dromen werkelijkheid te maken. Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat we nauw samenwerken met jou om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten bij jouw behoeften.

Neem contact op met Vastiva

Ontdek de wereld van vakantiewoningen met Vastiva en investeer in jouw droomvakantiehuis. Neem vandaag nog contact met ons op voor deskundige begeleiding bij beleggingsmogelijkheden en recreatiewoningen. Plan jouw gratis adviesgesprek en maak jouw vastgoeddromen werkelijkheid. Vakantiewoningen, Beleggingspanden, Recreatiewoningen je vind het aanbod bij Vastiva.