HomeOff-market vastgoed

Off-market vastgoed

Off-market vastgoed biedt verschillende voordelen voor zowel verkopers als kopers die op zoek zijn naar unieke en exclusieve kansen in de vastgoedmarkt. Deze off market panden bevinden zich in stille verkoop en zijn niet zichtbaar op reguliere platforms. Als jij jouw vastgoed discreet wilt verkopen of op zoek bent naar een specifiek type eigendom, kan off-market vastgoed vooral handig zijn. Door contact op te nemen met een gerenommeerde makelaar of adviseur die toegang heeft tot off-market panden, kun je toegang krijgen tot exclusieve kansen die niet publiekelijk worden geadverteerd. Dit biedt jou de mogelijkheid om je onderhandelingspositie te versterken en het verkoopproces in vertrouwelijkheid te laten verlopen.

De stille verkoop van vastgoed zorgt ervoor dat een beperkt aantal potentiële kopers op de hoogte is van het beschikbare aanbod. Hierdoor kunnen verkopers off-market eigendommen discreet aanbieden en alleen onderhandelen met serieuze geïnteresseerden. Voor kopers betekent dit dat ze toegang hebben tot unieke eigendommen die misschien niet wel te koop zouden zijn op de open markt. Door te netwerken met betrouwbare makelaars en adviseurs die toegang hebben tot off-market vastgoed, kunnen kopers hun zoektocht naar exclusieve kansen intensiveren en hun onderhandelingspositie versterken.

Als je op zoek bent naar een manier om off-market vastgoed te verkopen of te kopen, is het essentieel om samen te werken met een professionele en ervaren makelaar die bekend is met deze marktomstandigheden. Een goede makelaar kan je helpen bij het vinden van off-market panden die aansluiten bij jouw wensen en eisen, en kan je begeleiden bij het gehele verkoop- of aankoopproces. Door te kiezen voor off-market transacties, kun je profiteren van de exclusieve mogelijkheden die deze eigendommen bieden en tegelijkertijd zorgen voor vertrouwelijkheid en discretie in de onderhandelingen.

Off Market deals

Vastiva biedt exclusieve off-market vastgoed deals in 2024 voor kopers. Off market vastgoed investeren met off-market deals real estate properties en vind unieke panden met minder concurrentie van onze verkopers.

Vastiva is een platform dat in 2024 actief is geworden en zich richt op het verbinden van potentiële kopers met verkopers die hun properties discreet willen verkopen. Als je geïnteresseerd bent in het investeren in vastgoed en op zoek bent naar exclusieve off market deals, biedt Vastiva de mogelijkheid om aanbiedingen te vinden in verschillende regio’s en soorten vastgoed.

Met Vastiva kunnen kopers contact opnemen met verkopers om een bod uit te brengen op off market pandendeals vrijblijvendvertrouwelijkheid en discretie van het platform zorgen ervoor dat verkopers hun onroerend goed tegen de gewenste prijs te verkopen, terwijl kopers toegang krijgenexclusieve aanbiedingen die elders niet te vinden zijn.

Off-Market vastgoed verkoop is een groeiende trend in de vastgoedmarkt, waarbij verkopers ervoor kiezen om hun onroerend goed exclusief aan te bieden aan potentiële kopers. Dit biedt kopers en beleggers exclusieve kansenreal estate deals te vinden die niet publiekelijk worden geadverteerd op online platforms zoals Funda. Door off-market verkoop hebben kopers vaak snel toegang tot properties die anders niet beschikbaar zouden zijn door minder concurrentie op de open markt.

Bij Vastiva.nl begrijpen we dat vastgoedtransacties soms discreet moeten plaatsvinden, weg van de schijnwerpers van de reguliere markt. Dat is waar onze expertise in off-market en stille verkoop in beeld komt. Waarom Vastiva.nl als jouw platform voor deze specifieke behoeften?

We beschikken over een uitgebreid netwerk van maar liefst 35.000 investeerders die perfect passen bij jouw off-market aanbod. Onze dienstverlening omvat niet alleen het verbinden van jou met deze investeerders, maar we houden je ook up-to-date via regelmatige nieuwsbrieven en persoonlijk contact via ons platform, Vastiva. Dit betekent dat jouw off-market aanbod de juiste aandacht krijgt, zelfs als het buiten het zicht van de reguliere vastgoedmarkt blijft.

Waarom dus Vastiva? Omdat we geloven in jouw vermogen om de regie te voeren over jouw zakelijke beslissingen, inclusief de off-market en stille verkooptransacties. Of je nu op zoek bent naar lucratieve beleggingskansen in Nederland of daarbuiten, of als je droomt van een idyllische recreatiewoning - wij staan altijd aan jouw zijde, 24/7.

Met Vastiva wordt het realiseren van jouw vastgoedambities moeiteloos. Stel je voorkeuren in, of het nu gaat om budget, locatie, of vastgoedtype, en wij bieden je een breed scala aan mogelijkheden die perfect passen bij jouw visie, zelfs als het gaat om off-market en stille verkoop.

Maar dat is nog niet alles. Bij Vastiva.nl gaat het om jouw comfort en gemak. Wil je jouw eigen recreatiewoning of beleggingsobject verkopen zonder veel gedoe? Via ons platform is dat zo gedaan. En als je te maken hebt met WOZ-waarde bezwaren, staan we klaar om te helpen.

We gaan verder dan vastgoed alleen. Op Vastiva.nl komen alle essentiële facetten van jouw zakelijke wereld samen, inclusief energie, communicatie en mobiliteit. Vraag eenvoudig internet, TV, telefonie, energie of water aan, en ontdek betere deals. Kies jouw leaseauto zonder gedoe en vraag zelfs jouw energielabel aan met slechts een paar klikken.

Heb je financiële doelen? Wij bieden een helpende hand, van bedrijfsfinanciering tot hypotheekaanvragen. Onze experts staan paraat om jouw plannen te ondersteunen en te verwezenlijken, zelfs als het gaat om off-market en stille verkoopstransacties.

Bij Vastiva geloven we dat jouw rendement onze expertise is. Dus als je ooit vastloopt, zijn wij er om je te begeleiden, inclusief advies en ondersteuning voor off-market deals.

En dat is nog niet alles! Onze deur staat altijd open, en de koffie staat klaar, vergezeld van iets lekkers. Bij Vastiva draait het niet alleen om zaken doen, maar ook om het opbouwen van een persoonlijke relatie met jou. Ontdek ons platform vandaag nog en ervaar het gemak en rendement dat alleen Vastiva kan bieden.

Jouw gemak, jouw succes - dat is onze missie.

Meld je hier aan op de Off-market Whatsapp groep (+316-50257006)

Meld je hier aan om je aan te melden