HomeDisclaimer

Disclaimer

Welkom bij Vastiva, jouw vertrouwde partner in vastgoed! We zijn verheugd om jou een voorproefje te geven van wat je te wachten staat op ons platform. Voordat we verder gaan, willen we je graag voorzien van belangrijke informatie.

Nauwkeurigheid van informatie: Hoewel we ernaar streven om ervoor te zorgen dat alle informatie op Vastiva.nl accuraat en up-to-date is, dien je er rekening mee te houden dat vastgoedgegevens onderhevig kunnen zijn aan verandering. We raden je aan om alle details, zoals woningadvertenties, prijzen, beschikbaarheid en voorzieningen, te verifiëren bij onze vertegenwoordigers of de betrokken partijen.

Websites en diensten van derden: Vastiva.nl kan links of verwijzingen bevatten naar websites of diensten van derden. Houd er rekening mee dat we de inhoud, beleidsregels of praktijken van deze externe bronnen niet onderschrijven of beheersen. We raden je aan om hun gebruiksvoorwaarden, privacybeleid en praktijken te bekijken voordat je met hen in zee gaat.

Juridisch en financieel advies: De informatie die wordt verstrekt op Vastiva.nl is bedoeld als algemene richtlijn en vormt geen juridisch, financieel of professioneel advies. We raden je aan om advies in te winnen bij gekwalificeerde experts, zoals vastgoedmakelaars, juristen of financieel adviseurs, voor persoonlijk advies op basis van jouw specifieke omstandigheden.

Beperking van aansprakelijkheid: Vastiva.nl en haar gelieerde ondernemingen zijn niet aansprakelijk voor directe, indirecte, incidentele, gevolg- of strafrechtelijke schade die voortvloeit uit jouw gebruik van ons platform of het vertrouwen op de verstrekte informatie. We streven ernaar om de nauwkeurigheid en kwaliteit van onze diensten te waarborgen, maar kunnen geen ononderbroken toegang of afwezigheid van fouten garanderen.

Intellectuele eigendomsrechten: Alle inhoud op Vastiva.nl, inclusief tekst, afbeeldingen, logo's, afbeeldingen en software, is beschermd door intellectuele eigendomsrechten en behoort toe aan Vastiva.nl of haar licentiegevers. Elk ongeoorloofd gebruik, reproductie of distributie van deze inhoud is ten strengste verboden.

Door gebruik te maken van Vastiva.nl ga je akkoord met de hierin uiteengezette algemene voorwaarden. We moedigen je aan om onze uitgebreide gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te raadplegen voor meer informatie.

Bedankt dat je Vastiva hebt gekozen! Geniet van het verkennen van ons platform en ontdek de mogelijkheden die jou te wachten staan in de wereld van vastgoed.