HomeVastgoed Platform Vastgoed

Vastgoed Platform Vastgoed

Welkom het Vastiva platform, hét toonaangevende vastgoed platform voor recreatiewoningen, vakantieverblijven en beleggingspanden. 

Bij Vastiva vormen we als het ware een "Tinder" voor vastgoed, waar beleggers en verkopers samenkomen om lucratieve kansen te ontdekken. Onze naam, Vastiva, staat voor Vastgoed, Investeren, Vermogen en Advies (VIVA). Wij zijn er om beleggers te ondersteunen bij het maximaliseren van hun rendement door samen te werken met partners die hun expertise en aanbod als makelaar presenteren.

Met een indrukwekkend netwerk van meer dan 35.000 beleggers faciliteren we match-making om hen te helpen bij het vinden van vakantiewoningen en investeringsmogelijkheden, zoals beleggingspanden en recreatiewoningen, zelfs in het buitenland. Onze partners beschikken over lokale kennis en werken nauw samen met Nederlandstalige ondernemers om onze beleggers te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes.

Of je nu je huis wilt aanbieden en verkopen, rechtstreeks leads wilt ontvangen, of als makelaar met een abonnement je vastgoedaanbod wilt plaatsen, Vastiva biedt de ideale omgeving. We zijn tevens mediapartner van meerdere grote makelaarsplatforms zoals Funda, Huurda, Pararius, en Kolibri.

Bij Vastiva regel je veel zaken zelf, zoals het afsluiten van je energie, gas, water, elektriciteit, mobiel of een vastgoedcursus en zelfs je leaseauto. Wil je ontdekken welke voordelen Vastiva jou te bieden heeft? Vraag dan nu een gratis adviesgesprek aan en laat ons je begeleiden naar het succes op de vastgoedmarkt!

Waarom zou je partner worden met Vastiva?

  1. Uitgebreid Netwerk: Krijg toegang tot een enorm netwerk van meer dan 35.000 geregistreerde investeerders, waardoor je meer verkoopkansen creëert.

  2. Professionele Webpagina: Presenteer je bedrijf op een professionele manier met je eigen webpagina op ons platform.

  3. Onbeperkte Objecten: Plaats een onbeperkt aantal objecten en aanbiedingen op onze website.

  4. Efficiënt Plaatsen: Maak gebruik van XML-integratie voor een vereenvoudigd en efficiënt plaatsingsproces.

  5. Verbeterde Zichtbaarheid: Vergroot je zichtbaarheid bij potentiële investeerders en belanghebbenden.

  6. Concurrentievoordeel: Profiteer van onze expertise en uitgebreide middelen om een concurrentievoordeel in de sector te behalen.

  7. Match-Making Tool: Maak gebruik van de match-making tool waarmee jouw aanbiedingen aansluiten op de interesses van investeerders.

  8. Direct Contact: Leg direct contact met potentiële kopers voor effectieve onderhandelingen en transactieafsluiting.

  9. Discrete Verkopen: Vermeld objecten als discrete verkopen (off-market) of onder een Non-disclosure agreement (NDA) met behoud van flexibiliteit en vertrouwelijkheid.

  10. Marketing en Zichtbaarheid: Profiteer van onze social media-promotie op Facebook, Instagram en LinkedIn, verschijn in onze maandelijkse nieuwsbrieven en bereik een breder publiek met automatische opname in e-mailcampagnes.

En dit alles voor slechts € 79,- per maand (excl. BTW). Ontdek meer over ons verdienmodel op onze website. Meld je aan of plan een gratis adviesgesprek met ons op om de mogelijkheden te ontdekken en je aan te sluiten bij het Vastiva-team.