HomeVerkoop huis

Verkoop huis

Huis verkopen voor Slechts €249,- bij Vastiva!

Huis online plaatsen met Vastiva

  • Miljoenen potentiële kopers staan voor je klaar.
  • 24+ jaar ervaring in de vastgoedmarkt.
  • Geen courtage, geen extra kosten - jouw winst is onze prioriteit.
  • Directe marketing naar ons netwerk van meer dan 35.000 investeerders.
  • Een krachtige marketingcampagne die zorgt voor een breed bereik.
  • Verhoog de zichtbaarheid van je vastgoedadvertenties door deze 3 maanden online te promoten op Funda en andere vastgoed platforms. Verhoog de kans op verkoop/verhuur en trek meer potentiële kopers/huurders aan door je advertenties onder de aandacht te brengen.

Wil je jouw huis zelf verkopen?

Bij Vastiva regelen we dat! Met ons investeerdersnetwerk, een krachtige marketingcampagne en meer dan 24 jaar ervaring, ben je bij ons in goede handen. Wij helpen je met de verkoop van je huis door het organiseren van bezichtigingen, het bepalen van de juiste vraagprijs en begeleiden je tot aan de notaris. Of je nu je huis te koop zet om persoonlijke redenen of vanwege een verhuizing, wij nemen je mee in alle stappen van het verkopen van je huis.

Met onze expertise in de vastgoedmarkt en kennis van de lokale markt, zorgen wij ervoor dat jij je huis verkopen kunt zonder onverwachte verrassingen. Wij helpen je bij het verkoopklaar maken van je woning, het bepalen van de juiste vraagprijs en het opstellen van een effectieve verkoopstrategie. Ook begeleiden wij je bij het onderhandelen over de verkoopprijs en het opstellen van een koopovereenkomst met ontbindende voorwaarden.

Met Vastiva aan je zijde, weet je zeker dat de waarde van je huis optimaal benut wordt en dat het verkopen van je woning soepel verloopt. Onze full-service makelaars ontzorgen je volledig en zorgen ervoor dat de verkoop van een huis een succes wordt. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak om te bespreken hoe wij jou kunnen helpen met het verkopen van je huis.

Jouw Woning Snel en Efficiënt Verkopen

Wil je jouw huis snel verkopen? Bij Vastiva regelen we dat! Met ons investeerdersnetwerk, een krachtige marketingcampagne en meer dan 24 jaar ervaring, ben je bij ons in goede handen. Wanneer je besluit de verkoop van je huis in gang te zetten, begeleiden wij jou door alle stappen heen. Van het bepalen van de vraagprijs tot het regelen van bezichtigingen en het voeren van onderhandelingen, onze full-service aanpak zorgt ervoor dat het verkopen van je huis soepel verloopt.

Onze verkoopstrategie is gericht op het vinden van de juiste koper voor jouw huis. We werken samen met een lokale makelaar om de woningwaarde te bepalen en een ontzorgen aanpak te bieden. Met ons stappenplan begeleiden we je bij het verkoopklaar maken van je huis en zorgen we ervoor dat eventuele verrassingen tijdens de verkoop van een huis worden voorkomen.

Als je jouw huis te koop zet, wil je er zeker van zijn dat de verkoop van je woning goed verloopt. Onze ervaren verkoopmakelaar helpt je bij het onderhandelen over de verkoopprijs en het opstellen van een koopovereenkomst met eventuele ontbindende voorwaarden. Zo kun je met een gerust hart de verkoop van je huis afronden en de akter van levering bij de notaris ondertekenen.

Of je nu al een idee hebt van de waarde van je huis of een energieadviseur nodig hebt om het definitief energielabel te verkrijgen, bij Vastiva ontvang je vrijblijvende adviezen en be

Wil je jouw vastgoed snel verkopen? Bij Vastiva regelen we dat! Met ons investeerdersnetwerk, een krachtige marketingcampagne en meer dan 24 jaar ervaring, ben je bij ons in goede handen.

Wil je jouw huis snel verkopen? Bij Vastiva regelen we dat! Met ons investeerdersnetwerk, een krachtige marketingcampagne en meer dan 24 jaar ervaring, ben je bij ons in goede handen. Het verkoop van je huis kan een stressvolle periode zijn, met alle bezichtigingen en onderhandelingen die erbij komen kijken. Wij helpen je met het bepalen van de juiste vraagprijs en zorgen voor een vlotte afhandeling bij de notaris wanneer de koopovereenkomst gesloten wordt.

Ons stappenplan begeleidt je van het verkoopklaar maken van je huis te koop tot het afronden van de verkoop. Met onze verkoopstrategie en definitief energielabel zorgen we ervoor dat jouw huis verkopen soepel verloopt, zonder verrassingen achteraf. Wij ontzorgen je volledig, zodat jij je kunt focussen op de volgende stap in je leven.

Of je nou je woning te verkopen vanwege een nieuwe baan, gezinsuitbreiding of simpelweg een nieuwe start, wij helpen je om de waarde van je huis te maximaliseren en het beste resultaat te behalen. Onze lokale makelaar kent de markt als geen ander en weet precies welke verkoopmakelaar het beste bij jouw situatie past. Wil jij je huis te koop zet en snel verkopen? Verkoop jij je huis met Vastiva en weet je zeker dat het goed geregeld is.

Plaats Je Woning Zelf en Bereik Miljoenen Potentiële Kopers

Ben je de trotse eigenaar én verkoper van een vastgoedobject of huis? Plaats zelf jouw aanbod! Met slechts een eenmalige betaling van €249,- kun je je woning online plaatsen met je eigen contactgegevens en bereik je binnen enkele minuten miljoenen potentiële kijkers.

Wil je jouw huis snel verkopen?

Bij Vastiva regelen we dat! Met ons investeerdersnetwerk, een krachtige marketingcampagne en meer dan 24 jaar ervaring, ben je bij ons in goede handen. Wanneer je ervoor kiest om de verkoop van je huis over te laten aan Vastiva, nemen wij alle zorgen uit handen. Van het bepalen van de vraagprijs en het verkoopklaar maken van je woning tot het begeleiden bij bezichtigingen en onderhandelingen met potentiële kopers.

Onze verkoopstrategie is gericht op het vinden van de juiste koper voor jouw woning, tegen de best mogelijke verkoopprijs. Wij werken met een full-service makelaar die jou ontzorgt tijdens het gehele proces van huis waard bepalen tot het verkopen van je huis. Bij Vastiva kun je rekenen op een vrijblijvende waardebepaling en een stappenplan dat leidt tot een ontbindende voorwaarden-vrije koopovereenkomst en het afronden van de verkoop met de levering bij de notaris.

Onze lokale verkoopmakelaar kent de markt als geen ander en zal jou begeleiden bij het verkopen van je woning, zonder verrassingen achteraf. Door samen te werken met ervaren professionals zoals een energieadviseur voor het definitief energielabel en een nvm-makelaar voor het ondertekenen van de akte van levering, weet je zeker dat je huis in goede handen is bij Vastiva.

Geen Courtage, Geen Extra Kosten

Op het platform van Vastiva vind je een divers aanbod van beleggingsvastgoed, waaronder panden, hotels, winkels, kantoren, bedrijfsgebouwen, kavels, en meer. We bieden verschillende eindbeleggingen aan, zoals residentieel, commercieel, en maatschappelijk vastgoed, evenals vastgoedontwikkelingen zoals transformaties van kantoren of winkels naar woonruimte. Bovendien hebben we actieve zoekvragen van huurders en exploitanten voor diverse objecten.

Verkoop je woning in het buitenland

Plaats zelf jouw buitenlandse woning op ons platform voor een eenmalige betaling van slechts €249,- en bereik direct een wereldwijd publiek van potentiële kopers. Met ons uitgebreide netwerk en jarenlange ervaring in internationale vastgoedtransacties, zorgen we voor een vlotte en efficiënte verkoop.

Geen gedoe met ingewikkelde procedures - wij nemen het werk uit handen zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is. Vertrouw op Vastiva om jouw buitenlandse vastgoed met succes te verkopen, zonder verborgen kosten en met maximale winst!

Wil je jouw huis snel verkopen? Bij Vastiva regelen we dat! Met ons investeerdersnetwerk, een krachtige marketingcampagne en meer dan 24 jaar ervaring, ben je bij ons in goede handen. Wanneer je de verkoop van je huis overweegt, komen er veel stappen bij kijken. Van het bepalen van de vraagprijs tot het regelen van bezichtigingen en het onderhandelen over de verkoopprijs, wij begeleiden je gedurende het hele proces. Daarnaast zorgen we ervoor dat alle juridische aspecten, zoals het contact met de notaris en het opstellen van de koopovereenkomst, correct worden afgehandeld.

Onze verkoopstrategie is gericht op het verkoopklaar maken van jouw huis en het vinden van de juiste kopers. Door het inzetten van een energieadviseur voor het definitief energielabel en het bepalen van de woningwaarde ten opzichte van de woz-waarde, zorgen we ervoor dat jij je huis optimaal kunt verkopen. Onze full-service makelaar zal je begeleiden bij het kiezen van de juiste makelaar, het vaststellen van de waarde van je woning en het afronden van de verkoop. Zo kun jij je huis met een gerust hart te koop zetten en het proces van de verkoop van een huis met vertrouwen tegemoet gaan.

Vastiva, Jouw Partner in Vastgoed

Wil je jouw vastgoed snel verkopen? Bij Vastiva regelen we dat! Met ons investeerdersnetwerk, een krachtige marketingcampagne en meer dan 24 jaar ervaring, ben je bij ons in goede handen. Het verkopen van je huis kan een ingewikkeld proces zijn, met veel stappen die doorlopen moeten worden. Van het bepalen van de vraagprijs en het verkoopklaar maken van je huis, tot het voeren van onderhandelingen en het tekenen van de koopovereenkomst. Gelukkig kunnen wij jou hierin ontzorgen.

Als je ervoor kiest om jouw huis via Vastiva te verkopen, ontvang je een vrijblijvende waardebepaling van je woning. We zullen samen met jou een vraagprijs bepalen en een verkoopstrategie opstellen om je huis zo snel mogelijk te verkopen voor de best mogelijke verkoopprijs. Ook zullen we ervoor zorgen dat je huis verkoopklaar is en voorzien van een definitief energielabel.

Onze verkoopmakelaar zal alle bezichtigingen voor je regelen en potentiële kopers begeleiden in het onderhandelen over de verkoopprijs. Zodra er een akkoord is bereikt, zal de verkoop worden afgerond met het ondertekenen van de akte van levering en de levering bij de notaris. Op deze manier maken wij het verkopen van je huis mogelijk zonder gedoe.

Huis verkopen kan ook zonder NVM Makelaar