Beleggingspanden! Het nummer 1 platform voor beleggingspanden.

Op zoek naar lucratieve mogelijkheden in de wereld van beleggingspanden, zowel binnen Nederland als over de grens? Bij Vastiva ben je aan het juiste adres voor gepersonaliseerd advies en toegang tot een schat aan beleggingsmogelijkheden. Beleggingspanden vormen een aantrekkelijke investeringskeuze, en met de juiste begeleiding kun je profiteren van stabiliteit en langetermijnwaardetoename. Wat deze investeringen nog aantrekkelijker maakt, is dat ze een maandelijks passief inkomen genereren via huurinkomsten.

Bij Vastiva beschikken we over een uitgebreid assortiment beleggingspanden, mogelijk gemaakt door onze nauwe samenwerking met diverse partners. Dit geeft je de vrijheid om weloverwogen keuzes te maken die aansluiten bij jouw specifieke doelstellingen en financiële behoeften. Wil je vandaag nog de eerste stap zetten op weg naar financiële groei? Onze experts staan klaar om je te begeleiden bij het verkennen van de mogelijkheden en om de juiste beslissingen te nemen.

Vastiva fungeert als het ultieme platform voor beleggingsmogelijkheden, zowel nationaal als internationaal. We treden op als een soort "Tinder" voor vastgoed, waar investeerders en verkopers samenkomen om de perfecte match te vinden. De naam Vastiva staat voor Vastgoed, Investeren, Vermogen en Advies (VIVA), en ons voornaamste doel is beleggers te ondersteunen bij het maximaliseren van hun rendement door samen te werken met partners die uitblinken in hun expertise en aanbod.

Met een indrukwekkend netwerk van meer dan 35.000 beleggers, leggen we de basis voor succesvolle samenwerkingen en helpen we hen bij het ontdekken van investeringsmogelijkheden, variërend van beleggingspanden tot recreatiewoningen en huizen in het buitenland. Onze partners beschikken over diepgaande lokale kennis en werken nauw samen met Nederlandstalige ondernemers om ervoor te zorgen dat onze beleggers de juiste keuzes maken.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Jouw toekomstige beleggingspanden beginnen hier, bij Vastiva!

Samen gaan we op zoek naar de perfecte vastgoedinvesteringen die aan jouw wensen voldoen en zorgen voor een solide financiële toekomst.

Aanbod bij je in de buurt

Vind aanbod bij je in de buurt op de kaart
74 25 12 5 6
Jouw rendement, onze expertise!!
Recreatiewoning financieren
Let op! Geld lenen kost geld Geld lenen kost geld
Let op! Je belegt buiten AFM-toezicht. Geen prospectusplicht voor deze activiteit. U belegt buiten AFM-toezicht

Vragen of opmerkingen?


Jouw gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Bij het versturen van een bericht via dit formulier ga je automatisch akkoord met de Privacy Policy.

Contactgegevens

Postadres

Koterweg 59
3772 BB Barneveld

Woning verkopen? Tweede huis te koop? Plaats ze op ons netwerk en bereik geïnteresseerden!

Contactgegevens

+31 342 434027
info@vastiva.nl
+31650257006

Vastiva

KvK
80285767
IBAN
NL58 INGB 0008 2127 42
BTW
NL861617307B01
Spanje RAICV
Registratienummer 2863