HomeVerkopen

Verkopen

Ontdek de voordelen van het verkopen van je woning via Vastiva! Met ons toonaangevende platform brengen we jouw woning onder de aandacht van een breed publiek en zorgen we voor een vlotte verkoop. 

 

Bij Vastiva hanteren we drie verschillende opties om jouw vastgoed succesvol te verkopen:

  1. Online en voor iedereen zichtbaar: Met deze optie wordt jouw vastgoed online gepresenteerd op diverse platforms, waaronder gerenommeerde namen zoals Funda en Pararius, evenals andere relevante platforms. Hierdoor wordt de zichtbaarheid van je aanbod aanzienlijk vergroot, en dit trekt een breed publiek, inclusief potentiële kopers, aan. Deze aanpak is een krachtige manier om interesse te wekken voor jouw vastgoed.

  2. Stille verkoop voor onze eigen investeerders: Bij deze benadering wordt jouw vastgoed niet openbaar geadverteerd. In plaats daarvan wordt het exclusief gedeeld met investeerders die een betaald account hebben en via onze matchmaking-service interesse hebben getoond. Dit discrete proces richt zich op serieuze investeerders die mogelijk geïnteresseerd zijn in jouw vastgoed, en draagt bij aan een doelgerichte verkoopbenadering.

  3. Volledige voorafgaande goedkeuring met NDA: Deze optie voegt een extra laag van veiligheid toe aan het verkoopproces. Voordat potentiële kopers toegang krijgen tot bijlagen en gedetailleerde informatie over het vastgoedaanbod, moeten ze een Non-Disclosure Agreement (NDA) ondertekenen. De bijlagen zijn voorzien van watermerken om ongeautoriseerde verspreiding te voorkomen en om te traceren wie toegang heeft gehad tot de informatie.

Deze verschillende opties zijn ontworpen om tegemoet te komen aan diverse wensen van verkopers, of het nu gaat om openbare zichtbaarheid, vertrouwelijkheid of beveiliging. Als je aanvullende vragen hebt over deze opties of over Vastiva in het algemeen, aarzel dan niet om gebruik te maken van de beschikbare contactmethoden om meer informatie te verkrijgen.

Bovendien maken wij gebruik van een dataroom, een virtuele ruimte waarin vertrouwelijke documenten en informatie veilig gedeeld kunnen worden. Dit stelt verkopers en potentiële kopers in staat om op een gecontroleerde en georganiseerde manier te communiceren en informatie uit te wisselen gedurende het verkoopproces. Mocht je specifieke vragen hebben over hoe de dataroom in het Vastiva-aanbiedingsproces wordt geïntegreerd, neem dan gerust contact op met ons Vastiva-team.

Profiteer van onze expertise, uitgebreide netwerk met meer dan 35.000 investeerders en een geavanceerde technologie om de perfecte koper voor jouw woning te vinden. Laat Vastiva je begeleiden op het pad naar een succesvolle en probleemloze verkoop van je woning. Jouw droomkoper staat klaar, en wij helpen je om ze te vinden! 
Maak jouw vastgoeddromen werkelijkheid met Vastiva. Aankopen, verkopen of financieren - wij staan voor je klaar. Neem vandaag nog contact op en laat je begeleiden naar succes.