HomeBeleggingspand kopen
Land:
Regio:
Plaats:
Soort aanbod:
Soort prijs:
Budget:

Beleggingspand kopen (666 resultaten gevonden)

Wellenseind 7 - Resort de Brabantse Kempen
Wellenseind 7 - Resort de Brabantse Kempen
Lage Mierde
€ 231.450 k.k. - excl. btw
Recreatiewoning
  |  2024
Valkenburgerweg 128 - Résidence Valkenburg
Valkenburgerweg 128 - Résidence Valkenburg
Schin op Geul
€ 200.000 K.K.
Recreatiewoning
  |  2018
Boschlaan 26 - Résidence Lichtenvoorde
Boschlaan 26 - Résidence Lichtenvoorde
Lichtenvoorde
€ 293.000 k.k. - excl. btw
Recreatiewoning
  |  2024
Nieuw woningtype: Amalia 6
Nieuw woningtype: Amalia 6
Kotten
€ 267.500 v.o.n. ex BTW
Recreatiewoning
Nieuw woningtype: Amalia 4
Nieuw woningtype: Amalia 4
Kotten
€ 255.000 v.o.n. ex BTW
Recreatiewoning
Nieuw: Type Lutse Fjouwer
Nieuw: Type Lutse Fjouwer
Balk
€ 290.000 Incl. grond | ex. btw v.o.n.
Recreatiewoning
  |  70m2
  |  2 slaapkamers
Nieuw: Type Lutze Seis
Nieuw: Type Lutze Seis
Balk
€ 290.000 Incl. grond | ex. btw v.o.n.
Recreatiewoning
  |  68m2
  |  3 slaapkamers
Nieuw: Type Yfke
Nieuw: Type Yfke
Balk
€ 220.000 Incl. grond | ex. btw v.o.n.
Recreatiewoning
  |  43m2
  |  2 slaapkamers
Nieuw: Type Wilgendroom
Nieuw: Type Wilgendroom
Nieuw-Vossemeer
€ 150.000 ex. btw v.o.n.
Recreatiewoning
  |  35m2
  |  1 slaapkamers
Nieuw: Type Rietkreek
Nieuw: Type Rietkreek
Nieuw-Vossemeer
€ 150.000 ex. btw v.o.n.
Recreatiewoning
  |  35m2
  |  2 slaapkamers
Nieuw: Zeebries
Nieuw: Zeebries
Yerseke
€ 259.999 Incl. grond | ex. btw v.o.n.
Recreatiewoning
  |  50m2
  |  2 slaapkamers

Beleggingspand kopen

Beleggingspand kopen kan een lucratieve investering zijn voor vastgoedbeleggers die op zoek zijn naar een passief inkomen. Het eigen vermogen kan worden gebruikt om de aankoop van een beleggingspand te financieren, of er kan geld geleend worden in de vorm van een hypotheek om het beleggingspand te kopen. Door het pand te verhuren aan huurders, kunnen huurinkomsten worden gegenereerd en kan het rendement op jaarbasis worden berekend. Het is belangrijk om de waardebepaling van het beleggingspand te controleren voordat u overgaat tot de aankoop, zodat u een goede investering doet in beleggingsvastgoed.

Beleggingspand te koop

Een eerste beleggingspand kopen kan spannend zijn, maar met de juiste financiering en eigen middelen, kan het een slimme zet zijn voor vastgoedbeleggers. Het investeren in vastgoed biedt vaak hogere rendementen dan simpelweg geld lenen tegen rente op een bank. Door het beleggingspand te verhuren aan huurders, creëert u een passief inkomen dat u kan helpen bij het opbouwen van uw eigen vermogen. Kijk ook bij beleggingspanden.nl

Beleggingspanden off-market kopen

Beleggingspanden off-market kopen kan een lucratieve manier zijn om te investeren in onroerend goed. Door het kopen van een beleggingspand buiten de reguliere markt om, kunt u profiteren van lagere prijzen en minder concurrentie. Dit kan een goede manier zijn om uw spaargeld te laten renderen en een extra inkomstenbron te creëren door middel van verhuur. Het kopen en verkopen van beleggingspanden kan een slimme manier zijn om uw portefeuille uit te breiden en te diversifiëren.

Als u eigen geld heeft of overwaarde op uw eigen woning, kunt u dit gebruiken voor de financiering van een beleggingspand. Het is belangrijk om de marktwaarde van het pand goed in te schatten en te kijken naar het aanbod van beleggingspanden in de omgeving. Door actief te zijn in de markt en te reageren op mailing met nieuw aanbod, kunt u de juiste investeringskansen benutten.

Als u op zoek bent naar een investeringspand, is het verstandig om te investeren in een beleggingspand dat potentie heeft. Let op leegstand en bekijk het aanbod van beleggingspanden op platforms zoals Funda. Zo kunt u het brengen van vraag en aanbod in evenwicht houden en uw beleggingen optimaliseren.

Beleggingspand kopen met onze match-making tool

Beleggingspanden kopen kan een lucratieve manier van beleggen zijn, vooral met de stijgende huizenprijzen. Als u op zoek bent naar een beleggingspand om aan te kopen, maar eigen geld nodig heeft, kunnen wij u helpen met onze match-making tool. Wij zijn gespecialiseerd in het bij elkaar brengen van vraag en aanbod van beleggingspanden, zodat u een beleggingspand met een hoog en vast rendement kunt vinden.
Onze match-making tool maakt het mogelijk om gemakkelijk en snel nieuwe beleggingspanden te vinden die passen bij uw wensen. U hoeft alleen maar in te schrijven voor onze service en wij zullen u voorzien van een selectie van beleggingspanden die aan uw criteria voldoen. Of u nu een beleggingspand wilt aankopen of verkopen, wij kunnen u helpen om het maximale uit uw belegging in vastgoed te halen.

Een beleggingspand kopen in het buitenland

Een beleggingspand kopen in het buitenland kan een interessante manier zijn om te beleggen in vastgoed. Of u nu geïnteresseerd bent in een beleggingspand in Spanje, Portugal, België of Duitsland, er is een breed aanbod van beleggingspanden beschikbaar. Als u van plan bent een beleggingspand aan te kopen, is het belangrijk om rekening te houden met zaken als huurinkomsten, hypotheekrente en netto cashflow op maandbasis. Geldverstrekkers kunnen u helpen bij het financieren van de aankoopsom via een hypotheek. Veel makelaars bieden ook begeleiding bij de aankoop van een pand in het buitenland. Bij het kopen van een beleggingspand is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de huuropbrengsten en de kosten in balans zijn, zodat u een vast rendement op uw spaargeld kunt behalen.
Als u overweegt een beleggingspand te kopen, kunt u gebruik maken van de expertise van onze makelaars. Wij helpen onze klanten bij het vinden van het juiste beleggingspand en bieden ondersteuning tijdens het hele proces. Het is verstandig om goed onderzoek te doen naar de markt en de locatie voordat u besluit een pand te kopen. Door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief kunt u op de hoogte blijven van het laatste aanbod van beleggingspanden. Zorg ervoor dat u alle kosten en bijkomende factoren in overweging neemt voordat u overgaat tot de aankoop of verkoop van een beleggingspand.

Bereken eerst de waarde (BAR) en vraag ons advies

Bereken eerst de waarde (BAR) met behulp van onze rendementstool voordat u besluit om een beleggingspand te verkopen, aan te kopen of vastgoed te kopen. Met ruim 20 jaar ervaring in de vastgoedsector, kunnen wij u voorzien van deskundig advies om de beste keuzes te maken voor uw investeringen. Neem contact met ons op en laat ons u helpen bij het bepalen van de BAR en andere belangrijke factoren om rekening mee te houden.
Als u beleggingspand wilt aankopen en u betrokken bent bij het aanbod beleggingspanden, bent u bij Vastiva aan het juiste adres.  Schrijf u in voor onze services en profiteer van onze expertise in vastgoed investeren. 

Volg onze cursus van Nikki Koppedraaijer

Volg onze bnbverhuurcursus van Nikki Koppedraaijer en leer alles wat u moet weten over het verhuren van uw woning op platforms zoals Airbnb. In deze cursus leert u onder andere hoe u het rendement kunt berekenen, wat de wet en regelgeving is omtrent verhuur, en hoe u om moet gaan met belastingen box 3. Daarnaast krijgt u praktische tips die u direct kunt toepassen in de praktijk, en blijft u op de hoogte van de actualiteit rondom verhuur van uw woning.
Als u zich wilt aanmelden voor de cursus, kunt u dat doen via onze website. Of bent u misschien op zoek naar een beleggingspand om aan te kopen of te verkopen? Met meer dan 100.000 potentiële kopers en verkopers zijn wij de ideale partner voor uw volgende transactie. Bespaar tijd en geld door uw pand te laten financieren.
Dompel jezelf onder in de wereld van grenzeloze vastgoedkansen met Vastiva, hét ultieme platform voor het verkopen van je beleggingspanden via beleggingspanden.nl
Met een netwerk van meer dan 35.000 beleggers, bieden wij de perfecte match-making om jou te helpen je beleggingspanden in Nederland én daarbuiten te verkopen.