Home Investeringsproduct
Investeringstermijn:
Minimale inleg:
Rendement:

Resultaten (10 resultaten gevonden)

Investeringsproduct

Welkom bij Vastiva, jouw toegangspoort tot een uitgebreid scala aan investeringsproducten. Of je nu een doorgewinterde investeerder bent of net begint, wij bieden een diversiteit aan opties om jouw vermogen te laten groeien en jouw financiële doelstellingen te behalen.

Onze investeringsproducten omvatten onder meer aandelen, obligaties, vastgoedfondsen en meer. Laten we eens dieper ingaan op enkele van deze opties:

  1. Aandelen: Aandelen vertegenwoordigen eigendom van een bedrijf en bieden de mogelijkheid om te profiteren van de groei en winst van dat bedrijf. Bij Vastiva kun je verschillende aandelen vergelijken op basis van sector, rendement en risicoprofiel, zodat je weloverwogen investeringsbeslissingen kunt nemen.

  2. Obligaties: Obligaties zijn leningen die worden uitgegeven door overheden, bedrijven of andere entiteiten. Ze bieden een vast rendement in de vorm van rentebetalingen gedurende de looptijd van de obligatie. Onze platform biedt een breed scala aan obligaties, inclusief overheidsobligaties, bedrijfsobligaties en meer, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw behoeften past.

  3. Vastgoedfondsen: Vastgoedfondsen bieden investeerders de mogelijkheid om te profiteren van de vastgoedmarkt zonder zelf vastgoed te hoeven bezitten. Deze fondsen investeren in commercieel vastgoed, residentieel vastgoed of een combinatie daarvan. Bij Vastiva kun je verschillende vastgoedfondsen vergelijken op basis van locatie, rendement en investeringstermijn.

Naast deze producten bieden we ook uitgebreide informatie over de risico's, rendementen en fiscale implicaties van elk product, zodat je goed geïnformeerd bent voordat je investeert. Ons doel is om jou te helpen slimme investeringsbeslissingen te nemen en jouw vermogen op een verantwoorde manier te laten groeien. Met Vastiva aan jouw zijde, ben je goed uitgerust om jouw financiële doelen te bereiken. 

Hoe investeren in vastgoed voor rendement op spaargeld.