Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Traden met AI intelligentie aangeboden door Gilded Invest
1 maandlooptijd
€ 500min. inleg
± 80% per jaar
Home Investeringsproducten Traden met AI intelligentie

Traden met AI intelligentie

Ontdek hoe Gilded Invest werkt! Onze slimme trading bot stelt je in staat om volledig automatisch te handelen, zelfs als je geen ervaring of kennis hebt van de markt. Met intelligente algoritmes speuren onze bots voortdurend naar lucratieve beleggingen.

In slechts milliseconden kunnen ze posities openen en sluiten op de markt, dankzij onze beleggingssoftware. Met onze unieke trading EA, oftewel Trading Bot, kun je eenvoudig handelen met je eigen vermogen, zonder dat je technische of financiële expertise nodig hebt.

Onze software heeft bewezen een gemiddeld rendement van ongeveer 80% op jaarbasis te behalen, getest over de afgelopen 20 jaar. Bovendien bieden we maximale flexibiliteit: je kunt op elk gewenst moment geld bijstorten of opnemen, zodat je altijd de controle hebt over je investeringen.

Account Aanmaken bij Vantage

Om te beginnen is het noodzakelijk een account aan te maken bij onze vertrouwde broker, Vantage. Dit is een essentiële stap in het proces. De accountverificatie en -goedkeuring door Vantage neemt gewoonlijk 24 tot 48 uur in beslag.

Wij raden je aan om zo spoedig mogelijk je registratie te starten, zodat er geen vertraging optreedt in het activeren van je beleggingsstrategieën. Je kunt je aanmelden via de volgende link: Registratiepagina

Persoonlijk Onboarding Gesprek

Binnen 48 uur na je aanmelding zal een van onze adviseurs contact met je opnemen voor een persoonlijk onboarding gesprek.

Informatiematerialen

Bijgevoegd vind je een handleiding voor het onboardingproces. Wij adviseren je om deze informatie zorgvuldig door te nemen.

 

Eigenschappen van Traden met AI intelligentie

Type rendement Variabel rendement
Minimale looptijd 1 maand
Minimale inleg € 500
Rendement ± 80% per jaar
Traden met AI intelligentie automatisch handelen
zonder kennis en ervaring getest over de afgelopen 20 jaar
slimme trading bot 80+ rendement (2023)

Interesse of een vraag?

Gilded Invest BV helpt je graag verder!

Gilded Invest BV AI intelligentie