HomeVastgoed diensten van onze partnersMakelaar s

Makelaar s

Aan-en-verkoop quick-scan

Bij Vastiva begrijpen we hoe belangrijk het is om te weten wat de technische staat van jouw woning is. Daarom hebben we speciaal voor jou onze Quick Scan ontwikkeld, die je inzicht geeft in de bouwkundige kwaliteit van jouw huis. Maar dat is nog niet alles – we gaan verder dan dat.

 

Aankopen

Bij het kopen van vastgoed zijn er diverse cruciale aspecten waar je rekening mee moet houden. Hier zijn enkele kernpunten die je volgens Vastiva in gedachten moet houden, op een rijtje gezet. Daarom begeleiden we je graag bij je aankoop.

Eerste huis kopen?

Uw Gids naar het Kopen van uw Eerste Huis met Vastiva's Onafhankelijke Adviseurs

Het kopen van uw eerste huis is een opwindende stap vol nieuwe mogelijkheden. Maar begrijpt u alles wat hierbij komt kijken? Hoe beïnvloedt de lage hypotheekrente uw beslissing? En op welke manier kan een onafhankelijk adviseur van Vastiva u ondersteunen?

Huisvesting service

Bij Vastiva streven we ernaar om u een uitgebreide huisvestingsservice te bieden door samen te werken met zorgvuldig geselecteerde partners. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe woning, vastgoedadvies nodig heeft of ondersteuning wilt bij uw vastgoedbeheer, wij hebben de expertise en partners om u te helpen.

Huis aankopen

Wanneer je een huis wilt kopen dat te koop staat bij een makelaar, adviseren wij je een aankoopmakelaar in de armen te nemen. Een aankoopmakelaar behartigt namelijk alleen jóuw belang bij het aankopen van een woning.

Huis taxeren

Taxatie van jouw woning: Waardevolle Inzichten en Essentiële Factoren.

Een taxatie, een schatting van de verkoopwaarde van jouw huis, heeft verschillende doelen. Voor specifieke doeleinden worden verschillende soorten waarderingen opgesteld, zoals:

Taxatie

Ontdek Vastiva - jouw brug naar de perfecte makelaar voor je taxatie! Ben je op zoek naar een betrouwbare en ervaren makelaar om je vastgoed te taxeren? Zoek niet verder!