HomeHypotheekvormenZakelijke Hypotheek

Zakelijke Hypotheek

Ontdek de Kracht van Zakelijke Hypotheken met Vastiva

Ben je een gedreven ondernemer met grootse plannen voor je bedrijf? Vastiva begrijpt de cruciale rol die een veilige bedrijfsruimte speelt in het ongeveer van je visie.

Ontdek onze uitgebreide zakelijke hypotheekopties die uw financiële hefboom geven om uw zakelijke dromen waar te maken.

Wat is een Zakelijke Hypotheek? Een zakelijke hypotheek, ook wel bedrijfshypotheek genoemd, biedt jou als ondernemer de kans om een ​​bedrijfspand te vertrouwen, te bouwen of te verduurzamen. Of het nu gaat om een ​​kantoor, een winkel, een horecagelegenheid, of zelfs een perceel, Vastiva staat klaar om je te ondersteunen bij het realiseren van je bedrijfsambities.

Voordelen van een Zakelijke Hypotheek bij Vastiva:

  • Flexibele Looptijd: Kies een verzekering van minimaal 5 jaar, maar meestal 10 of 20 jaar, afhankelijk van uw investeringen en investeringsplannen.
  • Eigen inleg: Terwijl sommige geldverstrekkers 100% financiering niet aanbieden, is Vastiva dat investeringsinvestering vereist. Profiteer van onze expertise om de juiste balans tussen eigen inleg en financiering te vinden.
  • Competitieve Rente: Onze rente voor zakelijke hypotheken omvat zowel de basisrente als een risicoopslag. We bekijken uw situatie gezamenlijk om uw een renteaanbod te doen dat uw zakelijke potentieel wordt bereikt.
  • Dubbel verlies: Vastiva begrijpt dat geen twee bedrijven hetzelfde zijn. We bieden aangepaste vermogensopties die bij jouw groeistrategie passen.
  • Transparante kosten: naast de aankoopsom van uw bedrijfspand, helpen we u de mogelijke kosten in kaart te brengen, inclusief belastingen, bouw- en verduurzamingskosten, en wettelijke verplichtingen zoals overdrachtsbelasting en onroerendezaakbelasting.

Waarom Kiezen voor Vastiva? Bij Vastiva geloven we in de kracht van ondernemerschap en innovatie. Onze ervaren financiële experts staan ​​naast je om je te begeleiden door het proces, van het eerste idee tot aan de realisatie van je zakelijke droom. We begrijpen de minimale van bedrijfsvastgoed en bieden op maat gemaakte oplossingen die passen bij uw specifieke behoeften.

Bouw Jouw Zakelijke Toekomst met Vastiva Met Vastiva aan je zijde, kun je met vertrouwen en financiële zekerheid naar de toekomst kijken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze zakelijke hypotheken uw bedrijfsambities kunnen versterken. Bereik nieuwe hoogten en investeer in je zakelijke groei met Vastiva - jouw partner in zakelijk succes.