HomeHypotheekvormenEnergiebespaarlening warmtefonds

Energiebespaarlening warmtefonds

Ontdek de kracht van de Energiebespaarlening: investeer in een groenere toekomst voor jouw eigen beleggingsobject! Bespaar energie en financier slim jouw duurzame ambities. De sleutel tot efficiëntie en duurzaamheid ligt binnen handbereik - grijp deze aantrekkelijke mogelijkheid vandaag nog! 

Energie besparen doe je zo

Speel video

Jouw beleggingsobject verdient het om te floreren terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een beter milieu. Wacht niet langer, maar neem nu actie voor een energiezuinig en toekomstbestendig rendement! Afhankelijk van hoeveel energie je verbruikt, kan de besparing genoeg zijn om de maandelijkse betaling van jouw Energiebespaarlening te dekken. Investeer slim èn maak van jouw beleggingspand of woning een heerlijk comfortabel thuis!

En dat is nog niet alles! Met de Energiebespaarlening geniet je van boetevrij vervroegd aflossen, waardoor je nog meer controle hebt over je financiën. En het wordt nog beter: je kunt tot wel €25.000 lenen voor verduurzamingsmaatregelen (of zelfs tot €65.000 voor Nul op de Meter) tegen een aantrekkelijke rente van slechts 1,9% over een looptijd van 10 jaar.

Wacht niet langer en ontdek de talloze manieren waarop je jouw beleggingspand of huis kunt verduurzamen. Voor een overzicht van energiebesparende maatregelen waarvoor je de Energiebespaarlening kunt aanvragen, kijk je op energiebespaarlening.nl. Maak vandaag nog de stap naar een duurzame toekomst en investeer in een groener en comfortabeler thuis!

Kies voor Vastiva voor onafhankelijk financieel advies dat gebruikmaakt van alle geldverstrekkers en particuliere investeerders. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jullie kunnen bijstaan bij het verwezenlijken van jullie vastgoeddromen met de juiste financiële ondersteuning. Samen maken we jullie vastgoedambities waar!