HomeHypotheekvormenSpaanse hypotheek

Spaanse hypotheek

Als jij als Nederlandse burger een huis wilt kopen in Spanje, dan ben je bij Vastiva aan het juiste adres. Wij begrijpen dat het proces van het verkrijgen van een Spaanse hypotheek complex kan zijn, maar maak je geen zorgen, wij staan voor je klaar om je te helpen!

Wist je dat het verstandig is om een financieringstoets uit te voeren voordat je een hypotheekaanvraag indient? Bij Vastiva bieden we je de mogelijkheid om deze toets kosteloos te doen. Zo krijg je duidelijk inzicht in jouw financiële mogelijkheden en kun je met vertrouwen de volgende stappen zetten.

Het is goed om te weten dat Spaanse banken doorgaans maximaal 70% van de waarde van de woning financieren. Dit betekent dat je zelf minimaal 30% van de aankoopprijs moet kunnen financieren. Maar geen zorgen, onze ervaren hypotheekadviseurs zullen samen met jou de beste financieringsoplossing vinden.

Naast de aankoopprijs moet je ook rekening houden met 10% BTW over de waarde van de woning. Dit bedrag moet uit eigen middelen worden voldaan. Maar maak je geen zorgen, wij hebben de expertise om je te begeleiden bij het begrijpen van de financiële aspecten en we zullen ervoor zorgen dat je goed voorbereid bent.

Heb je overwaarde op je woning in Nederland? Fantastisch nieuws! Je kunt deze mogelijk inzetten om een woning in Spanje te kopen en zo de eigen inleg te financieren. Onze hypotheekadviseurs bij Vastiva zullen je helpen om het maximale uit jouw financiële situatie te halen.

Aarzel niet langer en ontdek vandaag nog welke mogelijkheden er voor jou zijn om jouw droomhuis in Spanje te kopen. Doe kosteloos onze Spaanse hypotheek toets bij Vastiva en laat onze deskundige adviseurs vrijblijvend jouw opties beoordelen op basis van jouw persoonlijke situatie. Wij zijn er om jou te helpen bij elke stap op weg naar jouw nieuwe avontuur in Spanje!

Daarnaast is het belangrijk om te weten dat er ook nog 10% BTW over de waarde van de woning komt, bovenop de aankoopprijs. Deze BTW moet ook uit eigen middelen worden voldaan. Maar maak je geen zorgen, onze hypotheekadviseur kan je hierover adviseren en je helpen bij het maken van de juiste financiële planning.

Heb je overwaarde op je woning in Nederland? Dan hebben we goed nieuws voor je! Je kunt deze mogelijk inzetten om een woning in Spanje te kopen en zo de eigen inleg te financieren. Onze hypotheekadviseur staat voor je klaar om je hierin te begeleiden en samen met jou de beste strategie te bepalen.

Wacht niet langer en ontdek vandaag nog welke mogelijkheden er voor jou zijn om een woning in Spanje te kopen. Doe kosteloos onze check en laat onze hypotheekadviseur vrijblijvend jouw opties beoordelen op basis van jouw persoonlijke situatie. Wij helpen je graag op weg naar jouw droomhuis in Spanje!

Kies voor Vastiva voor onafhankelijk financieel advies dat gebruikmaakt van alle geldverstrekkers en particuliere investeerders. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jullie kunnen bijstaan bij het verwezenlijken van jullie vastgoeddromen met de juiste financiële ondersteuning. Samen maken we jullie vastgoedambities waar!