F.C.A. Villagronden Ardennen

slim investeren
exclusieve villagronden
bouwgrond
Ardennen- België
Fons  Ceustermans

Zorgeloos & slim investeren

Investeren in de Ardennen

Jij weet dat vastgoedinvesteringen een veilige haven vormen voor je geld. Maar te midden van talloze keuzes is het vinden van de juiste investering een uitdaging, nietwaar?

Bij F.C.A. Investment zijn wij jouw deskundige gids in deze zoektocht. Al meer dan twintig jaar domineren we de markt met één specialisatie: exclusieve villagronden in de adembenemende Ardennen. Onze complete aanpak en uitgebreide netwerk hebben ons tot marktleider gemaakt, waardoor wij jou een solide, crisisbestendige en zorgeloze beleggingsoplossing kunnen aanbieden.

Volledige omschrijving

Zorgeloos & Slim Investeren in Exclusieve Ardense Villagronden

Waarom Investeren in de Ardennen?
Onze ervaring in de Ardennen heeft één feit bewezen: investeren in exclusieve villagronden blijft altijd intrigerend, ongeacht je investeringsduur.

Dankzij onze unieke aanpak, waarbij wij bouwgrond aankopen en klaarmaken voor bouw (inclusief nutsvoorzieningen, wegenaanleg en afwatering), kun jij bij ons een villagrond aanschaffen zonder bouwverplichting tegen een prijs die maar liefst 15% onder de marktprijs ligt. Hiermee onderscheiden wij ons in de markt.

Dit vormt de solide basis voor een winstgevende investering. En als je geen tijd of zin hebt in administratieve rompslomp, nemen wij die met plezier van je over.

Troeven van onze Ardense Villagronden:
Ontwikkeling van KMO-zones: De geplande ontwikkelingen van kmo-zones trekken ondernemers aan die op zoek zijn naar exclusieve bouwgrond in de buurt.

Toerisme en externe interesse: Niet alleen Vlamingen, maar ook Luxemburgers tonen interesse in exclusieve bouwgrond in de Ardennen, aangetrokken door lagere vastgoedprijzen.

Wij onderhouden jouw grond kosteloos gedurende het hele proces. Zo blijft deze altijd representatief voor herverkoop zonder ongewenste begroeiing, waardoor jij je daar geen zorgen over hoeft te maken.

Jij beslist wanneer je jouw investeringsgrond weer verkoopt. In de tussentijd zorgen wij ervoor dat de grond perfect wordt onderhouden, zonder enige kosten voor jou.


Luikersteenweg 380
3920 Lommel
+32(0)496 14 89 21
info@fcavillagronden.com