Bouhuisen Groep Projectontwikkeling

recreatie
nieuwbouw
projectontwikkeling
transformatie
Alexander  Bohuisen

Projecten

Op zoek naar een recreatie-of nieuwbouwwoning?

Natuurlijke samenwerking staat centraal in onze aanpak!

Bij ons streven naar voortdurend succes leggen we nadruk op het opbouwen van sterke samenwerkingsverbanden met essentiële partners.

We omarmen nauwe banden met de gemeente, waarbij we aandachtig luisteren naar lokale behoeften en prioriteiten. Ook betrekken we toekomstige buren bij nieuwbouwprojecten, omdat we geloven dat een goede relatie met nabije bewoners van onschatbare waarde is. Lokale partners zoals aannemers en elektrotechnische bedrijven zijn voor ons van belang, omdat we streven naar lokale werkgelegenheid en een bloeiende economie. Bovenal richten we ons op betrokkenheid met toekomstige bewoners, omdat hun nieuwe thuis onze hoogste prioriteit is!

Volledige omschrijving

In ontwikkeling Parc Vosselande

Ontdek het nieuwe Parc Vosselande, gelegen in het zuidelijke deel van het pittoreske dorp Nieuw-Vossemeer, binnen de gemeente Steenbergen in het prachtige West-Brabant. Dit park is harmonieus ingebed in een weids landschap, waar de Nederlandse natuur de hoofdrol speelt. Het biedt een betoverende ambiance, met de schilderachtige schoonheid van Zeeland in de nabije omgeving.

Parc Vosselande bevindt zich te midden van deze landelijke pracht. Onze deskundige tuinarchitect heeft een uniek ontwerp gecreëerd voor het park, met een speelse indeling van percelen, een charmant wandelpark en een speciaal speelterrein voor de kleintjes. Hier vind je rust, ruimte en een verkwikkende atmosfeer - de perfecte setting om te genieten van een plezierig buitenleven op een hoog niveau.
Huydecoperstraat 17-A
3151 NC Hoek van Holland
0174 - 61 55 44
alexander@bouhuisen.nl

Aanbod van Bouhuisen Groep Projectontwikkeling (1 resultaat gevonden)

Markt 9, 11a en 11b
Markt 9, 11a en 11b
Maassluis
€ 1.050.000 k.k.
Ontwikkeling
  |  106m2
  |  2024