Home Beleggingspanden Koop Maassluis Markt 9, 11a en 11b

Kenmerken ontwikkeling Markt 9, 11a en 11b

Vraagprijs
€ 1.050.000 k.k.
Soort beleggingspanden
Ontwikkeling
Aangeboden sinds
10 maart 2024
Beschikbaarheid
per direct
Bouwjaar
2024
Dataroom
Je dient eerst in te loggen voordat je toegang tot de bestanden kunt aanvragen.
Inloggen
Aantal kamers
3
Woonoppervlakte
106 m2

Omschrijving ontwikkeling Markt 9, 11a en 11b

Twee bestaande appartementen en een nieuw vergund appartement op één locatie inclusief winkel! Ontdek deze geweldige kans om te investeren in een ontwikkelingslocatie met de mogelijkheid om twee bestaande appartementen te transformeren én een nieuw vergund appartement te bouwen, allemaal gelegen in het hart van Maassluis Centrum.

Centrale Ligging Gelegen in het bruisende midden van Maassluis, biedt deze locatie ongeëvenaarde toegang tot alle voorzieningen en gemakken van de stad. Met de optie om de ruimte uit te breiden met een winkel, biedt Markt 9, 11a, 11b en het nieuwe te bouwen appartement 11b een fantastisch potentieel voor diverse doeleinden.

Gemoderniseerd en Verbeterd De bestaande woningen zijn leeggesloopt en voorzien van gloednieuwe kunststof kozijnen, wat een solide basis biedt voor verdere ontwikkeling en aanpassing naar uw wensen en behoeften.

Optie voor Winkelruimte De mogelijkheid bestaat om een winkelruimte toe te voegen aan dit unieke vastgoedaanbod. De winkel is momenteel verhuurd voor €1400,- exclusief, maar kan ook leeg worden opgeleverd, waardoor u de vrijheid heeft om deze ruimte naar eigen inzicht in te zetten.

Een Schitterende Optie! Of u nu op zoek bent naar een investering met diverse mogelijkheden of naar een woning met commercieel potentieel, deze locatie biedt zeker een prachtige optie die de moeite waard is om te verkennen.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over deze unieke kans om de toekomst vorm te geven en uw visie te realiseren in het hart van Maassluis!

Volledige omschrijving

Plattegrond 1

Plattegrond 2

Plattegrond 3

Plattegrond 4

Plattegrond 5