Lustica Bay Motenegro

Xander van Maaren

Ontdek de Harmonie tussen Natuur en Luxe

Luštica Bay

Luštica Bay biedt een weelderige mix van natuurlijke pracht en luxe voor een unieke levenservaring aan de kust van Montenegro.
Luštica Development, een vooraanstaande dochteronderneming van Orascom Development Holding (ODH), gevestigd in Zwitserland, is opgericht als een samenwerkingsverband tussen ODH (90%) en de regering van Montenegro (10%) in 2008.
Dit grensverleggende project, met een waarde van 1,1 miljard euro, markeert een mijlpaal als de allereerste groene investering in Montenegro. Milieubewustzijn, het behoud van de culturele erfgoed en architectonische authenticiteit van Montenegro, en een diepe betrokkenheid bij de belangen van lokale gemeenschappen, vormen de kern van de bedrijfscultuur van Luštica Development.

Volledige omschrijving

Luštica Development: Natuurlijk Luxe Leven

Het schiereiland biedt een oase van rust, weg van het toeristische gedruis en verkeersdrukte, maar bevindt zich op slechts 15 minuten afstand van de belangrijkste door UNESCO beschermde locaties, pittoreske mediterrane dorpen en prachtige stranden.
Bovendien biedt de nabijgelegen luchthaven snelle en gemakkelijke verbindingen naar verschillende Europese bestemmingen gedurende het hele jaar.

Met meer dan 12 jaar ervaring in het verwezenlijken van de visie voor Luštica Bay, beschikt Luštica Development over een team van zeer ervaren en deskundige leiders in de vastgoed-, toerisme- en horecasectoren, met een wereldwijd netwerk. Het ambitieuze doel om een nieuwe stad te creëren binnen het Luštica Bay-project wordt gestaag werkelijkheid, met meer dan 500 verkochte eenheden en een diverse groep kopers uit meer dan 50 landen wereldwijd.
Lustica Bay Motenegro
Lustica Bay Motenegro
Novo Naselje, bb. Radovici
85323 Tivat, Montenegro
+31 (6) 15429807
xander@xavama.nl

Aanbod van Lustica Bay Motenegro (3 resultaten gevonden)

Luxe appartement
Luxe appartement
Tivat - Montenegro
€ 1.104.000 k.k.
Appartement
  |  135m2
  |  6 kamers
Luxe appartement
Luxe appartement
Tivat - Montenegro
€ 1.312.000 k.k.
Appartement
  |  115m2
  |  2025
The Peaks appartement golfwijk
The Peaks appartement golfwijk
Oblatno - Montenegro
€ 993.000 Vanaf
Appartement
  |  2025