Leisure Time

Betrouwbaarheid
Gemak
Kwaliteit
Boeken
Carola van Koppen-Kleijn

Ontdek de Perfecte Vakantie

Jouw Reis Begint Hier!

Ontdek een nieuwe dimensie van vakantieplezier met de samenwerking tussen Leisure Time en Vastiva! We zijn verheugd aan te kondigen dat Leisure Time nu een trotse partner is van Vastiva, waardoor twee toonaangevende platforms voor verkoop en verhuur hun krachten bundelen. Laat je inspireren door Leisure Time Stories en ontdek de perfecte vakantiebestemming voor jou!

Volledige omschrijving

Samen op vakantie!

Leisure Time staat bekend om zijn uitgebreide reisverhalen en zorgvuldig geselecteerde vakantieadressen. Met onze brede selectie van accommodaties, variërend van knusse vakantiehuisjes tot luxe vakantievilla's, vind je gegarandeerd de ideale plek voor jouw volgende vakantie. En nu, met de integratie van Vastiva, wordt het nog eenvoudiger om jouw accommodatie te verhuren of te verkopen.

Wil je jouw vakantieverblijf verhuren en zoek je een betrouwbare partner? Bij Leisure Time ben je aan het juiste adres! Of je nu een groot vakantiepark beheert of een charmante vakantiewoning bezit, wij staan voor je klaar om jouw accommodatie te laten schitteren op ons platform. Laat ons jou helpen om een onvergetelijke vakantie-ervaring te bieden aan jouw gasten!

Met de Leisure Time Rental Module wordt het beheren van jouw accommodatie(s) een fluitje van een cent. Voeg eenvoudig jouw vakantieverblijf toe en wij begeleiden je stap voor stap door het proces. Binnen de kortste keren staat jouw accommodatie online en kun je de eerste gasten verwelkomen! En met onze geavanceerde koppelingen is integratie met jouw reserveringssysteem slechts een paar klikken verwijderd. Zo wordt verhuren via Leisure Time een moeiteloze ervaring.

Mis deze kans niet om jouw accommodatie(s) te laten schitteren op ons platform en sluit je aan bij de vele tevreden partners van Leisure Time en Vastiva. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor jouw vakantieverblijf!
Verhuren via Leisure Time!
Verhuren via Leisure Time!
De Roterij 13
4328 BB Burgh-Haamstede
+31 111651234
info@leisuretime.com