Credion

Jacob

Credion

Credion realiseert uw bedrijfs- & vastgoedfinanciering

Wij helpen ondernemers aan de meest passende financiering.
Als grootste onafhankelijk platform voor zakelijke leningen hebben wij altijd een financieel expert beschikbaar om je te helpen de beste keuze te maken uit meer dan 120 aanbieders.

Volledige omschrijving

Het grootste onafhankelijk platform voor zakelijke leningen

Kennis en kunde zijn belangrijke pijlers van Credion. Credion was daarom ook één van de leden van de kopgroep project Erkend Financieringsadvies MKB. Door de nauwe samenwerking met partijen uit de markt is er draagvlak en wordt er nauw aangesloten bij de dagelijkse praktijk.

Sinds 2001 realiseren wij bedrijfs- en vastgoedfinancieringen. Door ons permanent educatie programma van FOI voor al onze adviseurs, gaven wij al invulling aan een kwaliteitsgarantie richting de markt en geldverstrekkers. Door op de hoogte te zijn van alle mogelijkheden en kansen in de financieringsmarkt kunnen onze adviseurs het MKB voorzien van de beste financieringsoplossing voor zijn bedrijf.

Keurmerk
Voor verdere professionalisering van het financieringsadvies aan ondernemers heeft Stichting MKB Financiering medio 2021 het nieuwe keurmerk Erkend Financieringsadvies MKB geïntroduceerd. Het keurmerk zorgt voor het professionaliseren van het vak van financieringsadviseur. Tevens helpt het om ondernemers te informeren over wat zij van een organisatie met het keurmerk Erkend Financieringsadvies MKB en van een Erkend Financieringsadviseur MKB mogen verwachten.
Businesspark Friesland-West 27a
8447SL Heerenveen
(0513) 65 68 77
info@credion.nl