Covast

Vastgoedontwikkeling
Duurzaam vastgoed
Vastgoedbeheer
Investeringen in vastgoed
Jerry Saffrie

Innovatieve Vastgoedontwikkeling voor een Duurzame Toekomst

Transformeren, Adviseren, Beheren: De Vastgoedspecialisten van Covast"

Investeren in de Toekomst met Covast: Innovatieve Vastgoedontwikkeling

Covast heeft zich in korte tijd opgewerkt tot een leidende speler in de vastgoedsector. Met een focus op het kopen, ontwikkelen en transformeren van vastgoed, heeft Covast een aanzienlijke bijdrage geleverd aan de Nederlandse vastgoedmarkt. Onze expertise strekt zich uit over diverse sectoren, waaronder (zorg)woningen, winkels, kantoren en horecagelegenheden.

Volledige omschrijving

Samen Bouwen aan de Toekomst met Covast

Duurzaamheid en innovatie vormen de kern van onze aanpak. Covast neemt panden over en zet zich in voor een groene transformatie, waardoor ze energiezuiniger, duurzamer en meer in lijn met de omgeving worden. Voorbeelden hiervan zijn de succesvolle herontwikkeling van oude kantoren tot moderne woningen. Wij streven naar een harmonieuze integratie van architectuur met de omgeving, terwijl we tegelijkertijd voldoen aan de hoogste innovatieve en cultuurhistorische normen.

Als ervaren projectontwikkelaar biedt Covast niet alleen vastgoedontwikkeling, maar ook deskundig advies over alle facetten van projecten. Van planologische haalbaarheidsonderzoeken tot juridische en fiscale aspecten, vergunningsaanvragen en vastgoedcontracten; wij staan onze klanten bij in elke fase van het proces. Met een uitgebreid netwerk van vastgoedspecialisten en samenwerkingen met gerenommeerde advocatenkantoren, bieden wij een totaalpakket aan diensten.

Onze toewijding aan kwaliteit strekt zich ook uit tot het beheer van vastgoed. Als onderdeel van Covast opereert HelloCity, een naam die synoniem staat voor uitmuntend vastgoedbeheer. Niet alleen beheren we onze eigen portefeuille met zorg en toewijding, maar ook die van onze cliënten. HelloCity biedt tevens investeringsmogelijkheden in Covast-projecten en stabiele vastgoedfondsen, waardoor investeerders kunnen profiteren van solide rendementen.

Hoewel onze hoofdactiviteiten in Nederland plaatsvinden, is Covast ook internationaal actief. We hebben een bewezen staat van dienst in het ontwikkelen en verkopen van luxe villa's en vakantiewoningen in Spanje en Dubai. Met Covast investeert u niet alleen in vastgoed, maar ook in de toekomst.
Covast
Covast
Bisonspoor 3002B710
3605 LT Maarssen
+31(0)346230230
info@covast.nl

Aanbod van Covast (1 resultaat gevonden)

C. Serrella
C. Serrella
Altea - Spanje
€ 1.900.000 k.k.
Woning
  |  230m2
  |  2024