DARK BLUE ESTATES

(Recreatie) Villa
Luxe
Recyclebaar
Wellness
Brian Heijn

Wellness Villa Futura

Perfecte combinatie van luxe en natuur

Ontdek de perfecte combinatie van luxe en natuur bij DARK BLUE ESTATES. Verken onze modulaire Wellness Villa Futura, waar elke hoek een oase van rust en luxe is. Creëer uw droomhuis op maat en geniet van een gezonde leefomgeving. Ervaar de voordelen van ons efficiënte prefab bouwproces. Ontdek meer vandaag!

Volledige omschrijving

LIVE IT LIKE YOU DREAM IT

DARK BLUE ESTATES lanceert de nieuwe standaard voor luxe wonen met de introductie van de modulaire Wellness Villa Futura. Deze adembenemende woning biedt een royale leefruimte van 192m² die volledig op maat kan worden aangepast aan de wensen van de bewoners.

Met de vrijheid om ramen en kamers toe te voegen of te verwijderen, en de mogelijkheid om de grootte en kleuren aan te passen, biedt de Villa Futura ongekende flexibiliteit en keuzemogelijkheden voor het creëren van de perfecte leefomgeving. Maar DARK BLUE ESTATES gaat verder dan alleen luxe: de volledig herbruikbare woningen zijn ontworpen met oog voor natuurinclusiviteit, waardoor ze een gezonde leefomgeving bieden voor flora en fauna.

Stap binnen en ervaar de ruimtelijkheid van de vide, waar u kunt ontspannen in uw eigen wellnessruimte. De Villa Futura tilt de standaard voor woon- en recreatievoorzieningen naar een hoger niveau, en biedt een levensstijl die luxe en gezondheid omarmt.

Met het unieke prefab bouwproces van DARK BLUE ESTATES wordt uw droomhuis efficiënt gebouwd, met aandacht voor elk detail van voorbereiding in de werkplaats tot plaatsing op de bouwlocatie. Ontdek vandaag nog de grenzeloze mogelijkheden van de modulaire Wellness Villa Futura en geef uw woondromen de ruimte die ze verdienen!

Heeft u nog geek kavel gevonden? Geen probleem, neem contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken en om uw droom te accelereren!

Ontdek onze exclusieve aanbieding voor uw droomhuis! Geniet van een zorgeloze ervaring met onze all-inclusive prijs, inclusief premium concept, bouwkosten en BTW. BOUWPERCEEL NIET INBEGREPEN.

Ontdek vandaag nog de mogelijkheden en vul het contactformulier in!
DARK BLUE ESTATES
Gondel 14-45
8243 BM Lelystad
+31 6 48684733
contact@darkblueestates.com

Aanbod van DARK BLUE ESTATES (2 resultaten gevonden)

Luxe Recreatie Wellness Villa Futura
Luxe Recreatie Wellness Villa Futura
Zeewolde
€ 350.000 incl. realisatie.
4 persoons
  |  192m2
  |  2024
Luxe Beleggingsobject met Wellness excl kavel.
Luxe Beleggingsobject met Wellness excl kavel.
Amsterdam
€ 350.000 incl. realisatie.
Ontwikkeling
  |  192m2
  |  2024