Home Beleggingspanden Koop Amsterdam Luxe Beleggingsobject met Wellness

Omschrijving ontwikkeling Luxe Beleggingsobject met Wellness

LET OP: EXCLUSIEF KAVEL!!!!

All in one premium concept incl realisatie
Welkom bij DARK BLUE ESTATES, waar we luxe en natuur perfect combineren in onze prachtige modulaire Wellness Villa Futura. Deze unieke villa van 192m² biedt een aanpasbare leefruimte die aan al uw behoeften voldoet. Met de mogelijkheid om ramen en kamers toe te voegen of te verwijderen, en de flexibiliteit om de grootte aan te passen, kunt u uw droomhuis volledig op maat creëren. "Maximaliseer uw leefruimte! Deze prachtige villa biedt de mogelijkheid tot uitbreiding tot wel 244 m². Verander de vide in extra leefruimte op de verdieping en creëer uw droomhuis op maat."

Optimale ruimtebenutting
Geniet van volledig benutbare bovenverdiepingen zonder schuinaflopende daken, wat resulteert in een ruimer interieur en meer vierkante meters om te benutten. Stijlvolle verlichtingsoplossingen: Verfraai het exterieur met een prachtige luifel, voorzien van geïntegreerde LED-verlichting of spotjes, waardoor de uitstraling van het pand nog aantrekkelijker wordt, zowel overdag als 's avonds. Maatwerk buitenverlichting: Personaliseer de tuinervaring met optionele spots en LED-shows, waardoor u de ambiance kunt creëren die perfect past bij uw levensstijl en voorkeuren.

Onze modulaire villa Futura biedt u de vrijheid en keuze om uw ideale woning naar eigen smaak en bouwvoorschfiten aan te passen. Deze volledig herbruikbare woning is ontworpen met een focus op natuurlijke inclusiviteit en biedt een gezonde leefomgeving voor u, dieren en planten. Het leven in harmonie met de natuur heeft vele voordelen voor uw welzijn, en met DARK BLUE ESTATES kunt u deze voordelen ervaren in een luxueuze omgeving.

Stap binnen in de ruime vide en ervaar een gevoel van vrijheid terwijl u ontspant in uw eigen wellnessruimte. Onze villa zet nieuwe standaarden voor wonen en ontspanning, waardoor u kunt genieten van een levensstijl die luxe en gezondheid omarmt. Kies voor Villa Futura en stap binnen in een wereld waar wellness en natuurlijke schoonheid samenkomen, waar elke hoek van uw huis een oase van rust en luxe is. 

Ontdek vandaag nog de eindeloze mogelijkheden van onze modulaire wellnessvilla Futura en geef uw woondromen de ruimte die ze verdienen!

 

All-inclusive prijs
Ontdek onze exclusieve aanbieding: een alles-in-één pakket waarbij de prijs inclusief alle kosten is, zoals realisatiekosten en BTW, compleet met sanitair, sauna, keuken en witgoed. Het enige wat niet is inbegrepen, is het bouwperceel en enkele roerende goederen die deel uitmaken van de inrichting, zoals meubels en raamdecoratie.

Met deze transparante aanpak wordt het plannen van uw droomhuis eenvoudiger dan ooit. Bespaar tijd en moeite terwijl u geniet van een zorgeloze ervaring bij de realisatie van uw woningproject. Kies voor gemak en duidelijkheid met onze allesomvattende prijsstructuur. We zetten ons in om uw project binnen de gestelde deadline te realiseren.

Ontdek hoe wij uw vastgoedprojecten snel tot leven kunnen brengen! Als u nog verdere verzoeken heeft, vul dan ons contactformulier in zodat we samen de details en extra opties kunnen bespreken.

Nog geen kavel?
"Als u benieuwd bent naar de beschikbare kavels, kunt u gerust contact met ons opnemen. We bemiddelen zowel voor recreatieve kavels als voor kavels bestemd voor permanente bewoning."

Casco Optie:
Voor de creatieve zelfbouwers biedt DARK BLUE ESTATES de unieke mogelijkheid om de woning casco aan te schaffen tegen een aantrekkelijk gereduceerd tarief. Dit stelt u in staat om de indeling en afwerking van uw droomvilla volledig naar eigen wens en inzicht te realiseren. Neem contact met ons op via telefoon of e-mail voor meer informatie.

Volledige omschrijving