Home Buitenland 1 slaapkamer glazen villa

Kenmerken ontwikkeling 1 slaapkamer glazen villa

Vraagprijs
€ 142.500
Soort beleggingspanden
Ontwikkeling
Aangeboden sinds
14 juni 2024
Beschikbaarheid
2025
Bouwjaar
2023
Aantal kamers
2
Slaapkamers
1
Badkamers
1
Perceeloppervlakte
161 m2
Woonoppervlakte
100 m2
Robert Lens

Robert Lens
Real Estate Agent Bali

Omschrijving ontwikkeling te koop in Pecatu

1 slaapkamer glazen villa

Pecatu hipster glazen nieuwbouw villas te koop

 
In de afgelopen jaren hebben we vele verschillende soorten designs de revue laten passeren: tijdelijk modern, Joglo en recent de Mediterranee designs. Nu eens iets compleet anders. Een glazen 1 slaapkamer villa, gebouwd boven de grond. Een villa met 360 graden uitzicht. Een prima villa voor iemand die eens iets anders zoekt of voor een hipster die zich wilt onderscheiden van alle andere kleine 1 slaapkamer villas.
 
Ja, deze villa wordt ook op een klein stuk grond gebouwd, vergelijkbaar met andere 1 slaapkamer villas. Echter, die moderne 1 slaapkamer villas zijn vaak klein. Niet deze glazen villa. Het totale woon oppervlak beslaat 100 vierkante meter, meer dan een gemiddelde 1 slaapkamer villa in Canggu of de Bukit omgeving.
U krijgt de beschikking over een woon gedeelte. In een andere hoek van de villa heeft u de moderne keuken. In de laatste hoek van de woning bevindt zich de slaapkamer met daarachter de badkamer. 
Vanuit alle hoeken heeft u uitzicht op de directe omgeving. 
 

Drie bijzonder villas

 
Er worden totaal 3 vergelijkbare villas naast elkaar gebouwd. Toch is het mogelijk dat uw villa zich van uw buren onderscheid. Er zijn verschillende opties die de project ontwikkelaar aanbiedt. Te denken valt bijvoorbeeld aan:
- Een rooftop terras met zwembad.
- Is 1 slaapkamer te weinig? Dan zou het mogelijk zijn om bijvoorbeeld een extra verdieping op de huidige villa te laten bouwen. In dat geval vindt u op de eerste verdieping een woongedeelte met keuken en op de tweede verdieping de 2 slaapkamers met badkamers.
- Heeft u liever een lift dan een trap? Dan zou het mogelijk zijn dit te plaatsen.
- In feite wordt de villa zonder meubels aangeboden maar de project ontwikkelaar kan meubels in laten bouwen of u een pakket met meubelen aanbieden.
Dit zijn een paar voorbeelden die mogelijk zijn. Op deze manier kunt u uw villa naar uw eigen smaak en behoefte laten bouwen.
De bouwperiode voor deze villas bedragen ongeveer 1 jaar.
 
De villas worden gebouwd in Pecatu. In een straal van 15 minuten rijden vindt u vele faciliteiten. Prachtige stranden zoals die in Nyang Nyang en Nunggalan. Maar ook de surf stranden van Uluwatu, Padang Padang en Suluban zijn binnen 10 minuten rijden te bereiken. Eetgelegenheden zijn er in vele soorten en maten. Bingin biedt vele mogelijkheden voor wat goedkopere restaurants. Zoekt u een duurder restaurant, dan kunt u bijvoorbeeld terecht in het Alila resort of bij de verschillende beachclubs in de directe omgeving. Kortom, de villas bevinden zich in een trendy, populaire omgeving.
 
Heeft u al de verkoopprijs van deze villas gezien? Naast het grote woonoppervlak behoren deze villas ook tot de goedkopere villas op de markt in dit gebied. Geen angst, ze worden gewoon door een Westerse projectontwikkelaar gebouwd naar de hoogste normen. 
 
Er zijn slechts 3 villas beschikbaar en we verwachten niet dat deze lang te koop zullen zijn. Prijs USD 155.000 en een lease die eindigt in 2053.
Volledige omschrijving

Plattegrond 1

Vergelijkbaar aanbod in Pecatu

1 slaapkamer glazen villa
1 slaapkamer glazen villa
Pecatu - Indonesie
€ 142.500
Ontwikkeling
  |  100m2
  |  2023
Pecatu 2 slaapkamer off-plan villa
Pecatu 2 slaapkamer off-plan villa
Pecatu - Indonesie
USD 325.000
Beleggingspand
  |  110m2
  |  2024
Pecatu 1 slaapkamer off-plan villa
Pecatu 1 slaapkamer off-plan villa
Pecatu - Indonesie
USD 250.000
Beleggingspand
  |  80m2
  |  2024