HomeTechnische-inspecties

Technische-inspecties

Bij Vastiva begrijpen we dat het essentieel is om de technische staat van een beleggingsmogelijkheid grondig te beoordelen, of je nu investeert in Nederland of in het buitenland. Daarom bieden we uitgebreide technische inspecties aan om je te helpen weloverwogen beslissingen te nemen over je vastgoedinvestering.

Hier is een overzicht van de technische inspecties die wij kunnen bieden:

1. Bouwtechnische keuring: Onze ervaren bouwkundige experts voeren grondige inspecties uit om de bouwkwaliteit en staat van het pand te beoordelen. We identificeren eventuele gebreken, zoals structurele problemen, vochtproblemen, daklekkages en meer.

2. Elektrische inspectie: We controleren het elektrische systeem van het pand om ervoor te zorgen dat het voldoet aan de geldende normen en veiligheidsvoorschriften. Eventuele tekortkomingen worden geïdentificeerd, zodat je de nodige aanpassingen kunt maken.

3. Sanitaire inspectie: Onze experts beoordelen de sanitair- en watervoorzieningssystemen om ervoor te zorgen dat ze goed functioneren en vrij zijn van lekken of andere problemen.

4. Energie-efficiëntiebeoordeling: We analyseren de energie-efficiëntie van het pand en identificeren mogelijke verbeteringen om je te helpen besparen op energiekosten en de milieuprestaties te verbeteren.

5. Brandveiligheidsinspectie: Veiligheid is van het grootste belang. We controleren of het pand voldoet aan de brandveiligheidsvoorschriften en identificeren eventuele tekortkomingen of aanpassingen die nodig zijn.

6. Asbestonderzoek: Indien nodig voeren we asbestonderzoeken uit om mogelijke risico's te identificeren en ervoor te zorgen dat eventuele aanwezige asbest op een veilige manier wordt behandeld.

7. Inbraakpreventie-inspectie: We beoordelen de beveiliging van het pand en identificeren zwakke punten om inbraakrisico's te minimaliseren.

8. Buiteninspectie: We kijken ook naar de buitenkant van het pand, inclusief de gevel, het dak, de fundering en de bestrating om ervoor te zorgen dat alles in goede staat verkeert.

Onze technische inspecties zijn ontworpen om je een volledig beeld te geven van de technische staat van je beleggingsmogelijkheid, zowel in Nederland als in het buitenland. Dit stelt je in staat om weloverwogen beslissingen te nemen en eventuele renovaties of reparaties te plannen. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe onze technische inspecties je kunnen helpen bij het optimaliseren van je vastgoedinvestering. Bij Vastiva streven we ernaar om je investering zo succesvol en winstgevend mogelijk te maken.