HomeNederlandNoord-Holland Medemblik

Medemblik

Welkom in het historische Medemblik, waar de charme van het verleden samensmelt met de levendigheid van vandaag. Gelegen aan het IJsselmeer in de provincie Noord-Holland, biedt Medemblik een unieke mix van maritieme tradities, prachtige natuur en moderne voorzieningen. Met zijn eeuwenoude grachten, imposante kastelen en gezellige havens is Medemblik een geliefde bestemming voor zowel bewoners als bezoekers.

Medemblik staat ook bekend om zijn bloeiende watersportscene, met tal van mogelijkheden om te zeilen, windsurfen en kitesurfen op het IJsselmeer. Daarnaast biedt de stad een scala aan culturele evenementen, gezellige winkels en uitstekende eetgelegenheden, waardoor het een bruisende en dynamische leefomgeving is.

Bij Vastiva begrijpen we de unieke aantrekkingskracht van Medemblik en streven we ernaar om jouw vastgoeddromen werkelijkheid te maken. Ons uitgebreide aanbod omvat een diversiteit aan woningen en investeringsmogelijkheden in Medemblik en omgeving, met een focus op kwaliteit en rendement. Met onze deskundige begeleiding en persoonlijke service helpen we je graag bij het vinden van jouw ideale woning of investeringsobject in deze historische stad aan het water.

Aanbod in Medemblik

Dijkhuys - nummer 74
Dijkhuys - nummer 74
Medemblik
€ 324.000
<6 persoons
  |  73m2
  |  2023
Resort Medemblik
Resort Medemblik
Medemblik
€ 479.000
6 persoons
  |  99m2
  |  2023