HomeDiensten

Diensten

Vastiva: Jouw vertrouwde partner voor vastgoeddiensten, binnen én buiten Nederland!

Bij Vastiva geloven we in de kracht van een allesomvattende vastgoedervaring. 

Daarom bieden we een breed scala aan diensten om aan al jouw vastgoedbehoeften te voldoen, of je nu wilt kopen, verkopen, financieren of investeren, zowel in Nederland als in het buitenland.

Onze deskundige makelaars zijn meesters in het vinden van de perfecte match tussen kopers en verkopers. Of je nu op zoek bent naar jouw droomhuis of een lucratieve investeringsmogelijkheid, wij hebben de kennis en ervaring om jou te begeleiden bij het aan- en verkopen van vastgoed. Van de initiële waardebepaling tot de onderhandelingen en het papierwerk, wij zorgen ervoor dat het proces soepel verloopt en jij het maximale rendement behaalt.

Financiering is vaak een essentieel onderdeel van vastgoedtransacties, en daarom bieden we uitgebreide begeleiding bij het verkrijgen van hypotheken en financieringsoplossingen. Ons team van financiële experts werkt samen met gerenommeerde banken en geldschieters om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke voorwaarden en rentetarieven krijgt. Of je nu een woning in Nederland wilt financieren of een internationale vastgoedinvestering wilt realiseren, wij hebben de kennis en connecties om je te helpen.

En het beste van alles? Onze diensten reiken verder dan de Nederlandse grenzen. Met ons uitgebreide netwerk en partners over de hele wereld, kunnen we je begeleiden bij internationale vastgoedtransacties. Of je nu een vakantiehuis in Spanje wilt kopen of een commercieel pand in Dubai, wij staan klaar om jouw internationale vastgoeddromen te verwezenlijken.

Bij Vastiva is jouw vastgoedsucces onze prioriteit. We combineren onze expertise, betrokkenheid en wereldwijde bereikbaarheid om jou te helpen bij elke stap van jouw vastgoedreis. Van het vinden van de perfecte woning tot het realiseren van jouw financiële doelen, wij staan voor je klaar.

Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact op met Vastiva en ontdek hoe onze uitgebreide diensten en internationale expertise jou kunnen helpen bij het verwezenlijken van jouw vastgoeddromen, waar ze zich ook bevinden. Jouw vastgoedsucces begint hier, bij Vastiva!