Home Buitenland Luxe Villa's in een Project Omringd Door Groen in Sharjah
Brochure (staand / liggend)
Brochure

Kenmerken vakantiewoning Luxe Villa's in een Project Omringd Door Groen in Sharjah

Vraagprijs
Dh 2.240.000
Soort woning
Woning
Aangeboden sinds
Ouder dan 2 maanden
Slaapkamers
8
Badkamers
7
Perceeloppervlakte
1800000 m2
Woonoppervlakte
780 m2
Xander van Maaren

Xander van Maaren
Real Estate Agent

Omschrijving vakantiewoning te koop in Sharjah

Luxe Villa's in een Project Omringd Door Groen in Sharjah

Luxe Villa's in Exclusief Villa Project in Sharjah

Luxe villa's liggen in een villaproject dat modern leven en natuurlijke schoonheid samenbrengt op slechts een paar minuten afstand van het stadscentrum van Sharjah. Het villaproject biedt een leven van hoge kwaliteit verweven met de natuur met zijn groene ruimten met meer dan 50.000 bomen gelegen op een uitgestrekt gebied van 1,8 miljoen m². Het zorgvuldig ontworpen project biedt een breed scala aan woningen, van villa's met twee slaapkamers tot ruime villa's met 6 slaapkamers.

Villa's te koop in Sharjah liggen op 3 minuten afstand van winkelcentra, 4 minuten afstand van het Sharjah Convention Center, 5 minuten afstand van internationale scholen, 10 minuten afstand van ziekenhuizen en klinieken, 14 minuten afstand van Sharjah International Airport, 20 minuten afstand van Dubai International Airport en 20 minuten afstand van het Aljada complex.

Het project biedt een actieve en natuurgerichte levensstijl met veel buitenmogelijkheden voor huiseigenaren, met een fietspad van 13 kilometer, een professioneel hardloopparcours van zeven kilometer, voetbal-, tennis-, basketbal- en paddle-tennisbanen.

Het project bestaat uit 3.000 villa's en herenhuizen, elk met een modern en eigentijds ontwerp. Naast hun lichte en ruime ontwerpen bieden de villa's de bewoners een comfortabel en praktisch leven met hoogwaardige keukenapparatuur zoals ingebouwde keukenapparatuur, was- en droogmachines.

Met ruime woonruimtes en moderne voorzieningen biedt het project villa's met 2, 3, 4, 5 en 6 slaapkamers, varierend van 2 tot 3 verdiepingen. Elke villa heeft moderne voorzieningen zoals slimme airconditioning, een tuin, een terras en overdekte parkeergelegenheid. Vergaderruimten, privezwembaden en liften zijn ook beschikbaar. Naast de ruime buitenruimtes zijn er binnen praktische ruimtes zoals wasruimtes, en-suite kleedkamers en garderobes. Tot de exclusieve details van het project behoren ook een chauffeurskamer en een dienstbodekamer.

SHJ-00002
Volledige omschrijving

Vergelijkbaar aanbod in Sharjah