Home Buitenland Gemeubileerde Appartementen in Marriott Residence in Dubai
Brochure (staand / liggend)
Brochure

Kenmerken appartement Gemeubileerde Appartementen in Marriott Residence in Dubai

Vraagprijs
Dh 1.025.000
Soort woning
Appartement
Aangeboden sinds
Ouder dan 2 maanden
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Perceeloppervlakte
7000 m2
Woonoppervlakte
180 m2
Xander van Maaren

Xander van Maaren
Real Estate Agent

Omschrijving appartement te koop in Dubai

Gemeubileerde Appartementen in Marriott Residence in Dubai

Gemeubileerde Instapklare Appartementen in Marriott Residence in Dubai

Al Barcha South is een dynamische en moderne woonlocatie in Dubai. Het heeft een strategische ligging vlakbij het stadscentrum. Het biedt luxe woonopties, hotels en commerciele eenheden. Al Barsha South is een ideale bestemming om rustig te wonen en te genieten van een levendige sfeer met entertainment en winkelmogelijkheden. Het heeft een moderne infrastructuur en rijke sociale voorzieningen.

De appartementen te koop in Dubai hebben een strategische ligging met gemakkelijke toegang tot belangrijke gebieden. Ze liggen op 10 minuten van Dubai Hills en Circle winkelcentrum. Het is ook 20 minuten naar Burj Khalifa, Dubai Mall en Jumeirah Beach. De internationale luchthaven van Dubai ligt op 25 minuten van de appartementen.

Merriott Residences biedt uitzicht op symbolische bouwwerken zoals Burj Al Arab, Downtown Dubai en Burj Khalifa. Het project biedt een rustige sfeer los van de drukte van de stad. De locatie biedt een comfortabele woonomgeving dankzij de verkeersvrije hoofdweg en de internationale scholen en ziekenhuizen.

Elk appartement in Marriott Residence wordt volledig uitgerust opgeleverd. De appartementen hebben open keukens met witte apparatuur, balkons, eigen badkamers, wasruimtes, eetkamer- en woonkamermeubelsets en plafondverlichting. Ze bieden uitzonderlijk ruime interieurs, met 1-slaapkamerappartementen met 105 m² gebruiksoppervlakte.

Het project biedt verschillende sociale voorzieningen, waaronder een zwembad, hotellobby, conferentieruimte en restaurants met wereldkeuken. De bewoners kunnen ook profiteren van Marriott-faciliteiten en hebben toegang tot luxe en hoogwaardige levensstandaarden. Kopers kunnen ook profiteren van hoge huurinkomsten.

DXB-00049
Volledige omschrijving

Vergelijkbaar aanbod in Dubai