Home Buitenland Appartementen met Privezwembad in Jumeirah Village Triangle in Dubai
Brochure (staand / liggend)
Brochure

Kenmerken appartement Appartementen met Privezwembad in Jumeirah Village Triangle in Dubai

Vraagprijs
Dh 577.000
Soort woning
Appartement
Aangeboden sinds
Ouder dan 2 maanden
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Woonoppervlakte
140 m2
Xander van Maaren

Xander van Maaren
Real Estate Agent

Omschrijving appartement te koop in Dubai

Appartementen met Privezwembad in Jumeirah Village Triangle in Dubai

Appartementen in een Luxe Project in Jumeirah Village Triangle in Dubai

De appartementen liggen in een prestigieus woonproject in Jumeirah Village Triangle (JVT), op korte afstand van Dubai Marina. De indrukwekkende toren van 40 verdiepingen valt op door zijn unieke exterieurontwerp en zijn toplocatie in het centrum van de Jumeirah Village Triangle, en biedt een adembenemend uitzicht. Het project biedt bewoners een unieke woonervaring, met privezwembaden en ultramoderne fitnessfaciliteiten naast een reeks exclusieve voorzieningen. Bovendien biedt het project gemakkelijk toegang tot populaire entertainmentcentra zoals JBR, Palm Jumeirah en Global Village.

Appartementen te koop in Dubai liggen op 10 minuten van Jumeirah Beach Residence, 15 minuten van Palm Jumeirah, 15 minuten van The Mall of the Emirates, 15 minuten van Global Village, 20 minuten van Dubai Mall en 15 minuten van verschillende ziekenhuizen en internationale scholen. De appartementen liggen ook op 25 minuten van Dubai International Airport en bieden snelle toegang tot de belangrijkste bestemmingen in de stad.

Het Volga Tower project, dat zich onderscheidt door het concept van de zee, biedt een hoogwaardige woonervaring met zowel het interieur- als het exterieurdesign. De gemeenschap biedt voorzieningen zoals barbecueplaatsen, fietspaden, tuinen en parken, hardlooppaden, een kinderspeelplaats, yoga- en meditatieruimtes, een basketbalveld, toegang tot het strand, wandel- en joggingpaden, scholen en instituten, spa- en saunafaciliteiten, tennisbanen, een winkelcentrum, een buitenzwembad en beachvolleybal. Bovendien biedt het torenproject met een zwembad met kunstmatig zand te midden van palmbomen of privebalkonzwembaden een ideale leefruimte voor wie op zoek is naar een privelevensstijl.

In het project worden appartementen te koop aangeboden met opties van 1, 2, 3 en 4 slaapkamers. Daarnaast hebben ze verschillende kenmerken, zoals een open of aparte keuken, een woonkamer, een bijkeuken en grote slaapkamers met eigen badkamers. Het project omvat ook opties met balkons of terrassen met privezwembaden.

Het project, dat een hoog investeringsrendement belooft, biedt uitstekende betalingsplannen en een voordeel van 0% rente over een periode van in totaal 7 jaar, inclusief de bouwperiode en de oplevering van het project.

Bezoek ons kantoor om een stap te zetten naar een bevoorrecht leven in dit speciale project!

DXB-00051
Volledige omschrijving

Vergelijkbaar aanbod in Dubai