Home Buitenland Huizen met Uitzicht op de Stad en de Natuur in Istanbul
Brochure (staand / liggend)
Brochure

Kenmerken vakantiewoning Huizen met Uitzicht op de Stad en de Natuur in Istanbul

Vraagprijs
€ 2.520.000
Soort woning
Woning
Aangeboden sinds
Ouder dan 2 maanden
Slaapkamers
5
Badkamers
2
Perceeloppervlakte
14300 m2
Woonoppervlakte
330 m2
Xander van Maaren

Xander van Maaren
Real Estate Agent

Omschrijving vakantiewoning te koop in Istanbul

Huizen met Uitzicht op de Stad en de Natuur in Istanbul

Stijlvolle Huizen met Tuin in Istanbul Eyüpsultan

De stijlvolle huizen zijn gelegen in een project verweven de natuur in Goktürk, Istanbul. Goktürk is gelegen aan de noordelijke kant van de stad en krijgt aandacht om zijn rustige sfeer. Mensen geven de voorkeur om een huis te kopen in Eyupsultan Istanbul dankzij dit rustige gebied.

De huizen bevinden zich op loopafstand van dagelijkse en sociale voorzieningen zoals supermarkten, cafes, restaurants, wandelpaden, bosgebieden, apotheken en geldautomaten. De villa's liggen ook op 250 m van de dichtstbijzijnde bushalte, 2,3 km van Kemer Country Pond, 2,7 km van Goktürk Natural Life Park, 11,8 km van Belgrade Forest, 17 km van het strand, 18 km van Pierre Loti Hill, 21 km van Istanbul Airport en het Taksimplein, 24 km van 15 juli Martelarenbrug, 28 km van Grand Bazaar en 32 km van Kadikoy.

De huizen bevinden zich in een project dat bestaat uit 30 blokken en 42 vrijstaande woonruimtes gebouwd op een terrein van 30.000 m². Het project heeft twee eigen parkeerplaatsen voor elk huis, een eigen tuin, een kaartsysteem voor de ingang, een lift, loopbruggen, receptie, 24/7 bewaking en beveiligingssystemen.

Er worden huizen te koop aangeboden met verschillende opties die ruime woonruimtes bieden. Huizen met 4 slaapkamers hebben twee woonkamers, een open keuken, drie badkamers en een balkon. Huizen met 5 slaapkamers hebben twee woonkamers, een open keuken, vier badkamers en een balkon. Huizen met 6 slaapkamers hebben twee woonkamers, een open keuken, vier badkamers en een terras.

De twee-onder-een-kapwoningen zijn uitgerust met een stalen deur, video-intercomsysteem, PVC dubbele betimmering balkondeuren en ramen, douchecabine, satelliet TV-systeem, internetinfrastructuur, laminaat en keramische oppervlakken, badkamer- en keukenkasten, geluids- en warmte-isolatie.

IST-01358
Volledige omschrijving

Vergelijkbaar aanbod in Istanbul

Triplex-Villa's-met-4-Slaapkamers-in-Istanbul-Ba?ak?ehir
Triplex-Villa's-met-4-Slaapkamers-in-Istanbul-Ba?ak?ehir
Istanbul - Turkije
€ 421.000
Woning
  |  179m2
  |  5 slaapkamers
Appartement-in-een-complex-met-zwembad-in-Istanbul
Appartement-in-een-complex-met-zwembad-in-Istanbul
Istanbul - Turkije
₺ 152.000
Appartement
  |  90m2
  |  2 slaapkamers
Halfvrijstaande-villa's-met-ruime-woonruimtes-in-Istanbul
Halfvrijstaande-villa's-met-ruime-woonruimtes-in-Istanbul
Istanbul - Turkije
₺ 738.000
Woning
  |  240m2
  |  6 slaapkamers