Home Buitenland Blue Marina 3
Brochure (staand / liggend)
Brochure

Kenmerken appartement Blue Marina 3

Vraagprijs
€ 36.250 k.k.
Soort woning
Appartement
Aangeboden sinds
Ouder dan 2 maanden
Aantal kamers
4
Slaapkamers
3
Woonoppervlakte
165 m2

Omschrijving appartement te koop in Didim

Blue Marina 3

Het Blue Marina 3 is een project bestaande uit 3 gebouwen met daarin appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. De appartementen zijn voorzien van airconditioning, een complete keuken, een balkon en dubbele beglazing. Het complex wordt 24/7 beveiligd en in de nabije omgeving vindt u restaurants en winkels. Op het terrein is de mogelijkheid om te parkeren. Op het terrein is een groot zwembad aanwezig met een zonneterras.

Didim is een schiereiland wat omringt is door mooie, historische bezienswaardigheden. Didim is een klein dorp wat aan uitgroeit tot een gemoedelijk vakantieoord met mooie appartementen en woningen. Elke zaterdag is er markt in Yenihisar, op zo’n 10 minuten rijden van Blue Marina 3. Didim is een gevarieerd vakantieoord waar u veel verschillende activiteiten kunt ondernemen.

Dit project is in volle gang en zal in oktober 2015 opgeleverd worden. In het gebouw zijn verschillende appartementen beschikbaar van tussen de 48m2 tot 165 m2. Prijzen van de appartementen variëren tussen de €36 250 en €94 250. Alle penthouses zijn reeds verkocht.

Volledige omschrijving

Vergelijkbaar aanbod in Didim

Blue Marina 3
Blue Marina 3
Didim - Turkije
€ 36.250 k.k.
Appartement
  |  165m2
  |  4 kamers