Home Buitenland Prachtige vrijstaande villa met prachtig uitzicht in Alfaz del Pi

Omschrijving woning Prachtige vrijstaande villa met prachtig uitzicht in Alfaz del Pi

Ontdek de perfecte harmonie tussen luxe wonen en investeren met deze prachtige vrijstaande villa, aangeboden door Vastiva en onze lokale partner met de ideale expertise. Gelegen in de idyllische urbanisatie El Cautivador in Alfaz del Pi, biedt deze villa niet alleen een adembenemend uitzicht op zee en de bergen van Calpe tot Benidorm, maar ook de mogelijkheid voor twee gezinnen om hier te wonen.

Met een royaal perceel van 1129 vierkante meter onthult de villa 448 vierkante meter aan elegant ontworpen leefruimte verdeeld over drie verdiepingen. In totaal beschikt het over 5 slaapkamers en 4 badkamers, waarbij elke ruimte doordrenkt is van comfort en stijl.

De tuin, een weelderig groen paradijs met meerdere terrassen, herbergt een privézwembad met buitendouche en een overdekte loungeruimte. Hier kunt u een buitenkeuken creëren en genieten van heerlijke maaltijden terwijl u wordt omringd door het prachtige panorama.

De bovenste verdieping verwelkomt u met een hal, semi-Amerikaanse keuken, een gezellige woonkamer met open haard, 2 slaapkamers en 2 badkamers, allen met vloerverwarming. Op de eerste verdieping vindt u een extra woonkamer, keuken, 2 slaapkamers en een badkamer. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de tweede verdieping, waar een extra slaapkamer en badkamer zich bevinden.

Met overdekte parkeergelegenheid en een grote garage biedt deze villa onbeperkte mogelijkheden. Geniet van de natuur, het uitzicht en de nabijheid van alle voorzieningen. Mis deze kans niet om te investeren in luxe wonen en neem contact op met Vastiva voor een exclusieve bezichtiging met onze lokale expert.

Volledige omschrijving