Home Buitenland PRACHTIGE VILLA MET VEEL CHARME IN URBANISATIE SAN RAFAEL
Brochure (staand / liggend)
Brochure

Kenmerken vakantiewoning PRACHTIGE VILLA MET VEEL CHARME IN URBANISATIE SAN RAFAEL

Vraagprijs
€ 699.000
Soort woning
Woning
Aangeboden sinds
Ouder dan 2 maanden
Perceeloppervlakte
1339 m2
Woonoppervlakte
570 m2
Henny  Drost

Henny Drost
owner

Omschrijving vakantiewoning te koop in ALFAZ DEL PI

PRACHTIGE VILLA MET VEEL CHARME IN URBANISATIE SAN RAFAEL

Unieke kans: Prachtige Villa in Urbanisatie San Rafael, Costa Blanca, met 570m2 verdeeld over drie zelfstandige woningen, elk met een eigen ingang. De weelderige tuin van 1339m2 omvat diverse terrassen, een privé zwembad, toilet, meerdere bergingen, wasruimte en parkeergelegenheid.

Het eerste huis van 158m2, gelegen op de bovenste verdieping, biedt een hal, woonkamer, keuken, drie slaapkamers, twee badkamers (één en suite), berging en een veranda van 38m2. Het tweede huis van 147m2, op de begane grond, bestaat uit een hal, woonkamer, keuken, drie slaapkamers, twee badkamers, kantoor en een veranda van 28m2. Het derde huis van 125m2, op de eerste verdieping, omvat een hal, woonkamer, keuken, twee slaapkamers, een badkamer en opslag.

Deze privé en rustige omgeving biedt een ideale setting voor ontspanning. Met een uitgekiende indeling is deze villa perfect voor vakantiewoning en investering. Neem contact op met onze Vastiva-partner-makelaar voor meer informatie en ontdek de mogelijkheden van wonen in deze exclusieve buurt.

Volledige omschrijving

Vergelijkbaar aanbod in ALFAZ DEL PI