Home Buitenland Mooi herenhuis in de urbanisatie San Rafael Alfaz del Pí

Omschrijving woning Mooi herenhuis in de urbanisatie San Rafael Alfaz del Pí

Welkom bij Vastiva, waar jouw dromen van vakantiewoningen werkelijkheid worden! We zijn verheugd om je dit betoverende aanbod te presenteren: een prachtige bungalow gelegen in de urbanisatie San Rafael in Alfaz del Pi.

Deze mooie bungalow van 120m2 beschikt over een zelfstandig ingerichte keuken, een galerij, een woonkamer, 3 slaapkamers met inbouwkasten en 2 badkamers. Stap naar buiten en geniet van de tuin van 60m2 met parkeergelegenheid en een terras, waar je kunt ontspannen en genieten van de zon.

De urbanisatie biedt grote groene gebieden, een gemeenschappelijk zwembad en een speeltuin voor kinderen, waardoor het een ideale plek is voor gezinnen.

De bungalow wordt gemeubileerd verkocht, waardoor je direct kunt genieten van jouw nieuwe thuis weg van huis.

Geniet van de nabijheid van alle voorzieningen in de omgeving, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze vakantie.

Mis deze kans niet om jouw eigen stukje paradijs te verwerven in het prachtige Alfaz del Pi. Neem vandaag nog contact op met onze makelaar om deze prachtige bungalow te ontdekken en jouw vakantiedromen werkelijkheid te maken!

 

Volledige omschrijving