Home Buitenland Mooi familiehuis in Alfaz del Pi

Omschrijving woning Mooi familiehuis in Alfaz del Pi

In het idyllische Scandinavische gedeelte van Alfaz del Pi presenteert Vastiva, in samenwerking met onze lokale partner met de juiste expertise, een uitzonderlijk perceel van 1000 vierkante meter. Dit goed onderhouden en gemakkelijk te beheren stuk grond biedt een zeer privé locatie, ideaal voor wie op zoek is naar rust en sereniteit.

Op dit royale perceel staat een ruim huis van 155 vierkante meter, prachtig ontworpen op één niveau voor ultiem comfort. Het huis opent met een gastvrije entree/hal, die leidt naar een logeerkamer en een gastenbadkamer. De indrukwekkende master bedroom beschikt over een en-suite badkamer, terwijl een derde slaapkamer ruimte biedt voor gasten of veelzijdig gebruik.

De leefruimtes zijn doordacht ingericht met een grote woonkamer-keuken en een bijzonder ruime woonkamer van maar liefst 57 vierkante meter. Het huis is volledig uitgerust met centrale verwarming en airconditioning, waardoor het het hele jaar door aangenaam is.

Buiten nodigt een privézwembad uit tot verfrissing, terwijl een barbecue en een veranda van 15 vierkante meter perfect zijn voor ontspanning en entertainment. Het ruime terras van 100 vierkante meter biedt de ideale setting om van de zon te genieten, terwijl een royale garage van 59 vierkante meter voldoende ruimte biedt voor voertuigen en opslag.

Mis niet de kans om dit unieke perceel met een prachtig huis te ontdekken. Neem vandaag nog contact op met Vastiva en onze lokale expert voor een bezichtiging en ervaar de rustige luxe van Scandinavisch wonen in Alfaz del Pi.

Volledige omschrijving